hits

feelin' fluffy

inneholder annonselinkShoes from Nelly HERE, pants Gina Tricot, sweater Bik Bok

Fluffy jakker ER SÅ FINT! Jeg går ikke i annet for tiden. Slenger med en outfit fra en bytur for en ukes tid tilbake :-) Disse skoene er pain å gå i - minn meg på at jeg kun kjøper sko med tykk hæl på fremover...

Hei dere, forresten! Så gøy med all tilbakemeldingen på konsept-slippet, og ikke minst gøy at så mange følger oss allerede. Tiden fremover kommer til å bli helt magisk! Nå sitter jeg og øver til en prøve jeg har i morgen, mens jeg blogger og planlegger outfits for helgen. Vi drar jo til Oslo rett etter skolen i morgen, så da må alt være klappet og klart i kveld. Jeg har et sånn hat/elsk-forhold til pakking. På en måte synes jeg det er kjempegøy å sette på høy musikk og finne frem antrekk og ting som skal ned i kofferten, men på samme tid har jeg angst(!) for å glemme noe. Jeg er nesten litt manisk på akkurat det, for jeg pleier å dobbelsjekke de viktigste tingene sånn 5 ganger før jeg drar. Når jeg skulle til New York i sommer fant jeg ut at jeg hadde glemt hele sminkemappa mi på badet hjemme når jeg satt på flybussen. Tror traumene henger igjen etter det... :-) Hah!

20 kommentarer

Tonje Gilje

ææ jakka!

Hvor er jakken fra

hvor er jakken din fra? drit fin

L

http://www.sprakradet.no/sprakhjelp/Praktisk-grammatikk/Da-eller-nar/

"DA jeg skulle til New York i sommer fant jeg ut at jeg hadde glemt hele sminkemappa mi på badet hjemme DA jeg satt på flybussen".

:-)

Kristianne

Ikke for å være buzzkill, og håper virkelig du kommer deg til Oslo i morgen, og kanskje du har sett det allerede. Men det er meldt sterk storm og kanskje orkan i morgen. Så ville satt inn litt ekstra tid der på hva som kan komme til å skje.

Barbora

I love everything fluffy <33 and hugging with thse fluffy things is also amazing :DD

pia

what a cute fluffy jacket!

lunjasky.wordpress.com

Lunjasky bloglovin

Katrine <3

Heyaa!

Hvor har du kjøpt kalkulatoren som du la ut et bilde av når du rekna matte? Har så lyst på den :D Må bli bedre i matte:P'

Klem

Katrine 15, Leikanger

Sarah

Heei <3

Hadde egt lyst til å skryte litt av deg. Hører alltid at folk sier de får dårlig selvtillit av å lese om disse "perfekte" bloggerne, men jeg kan ærlig si at det ikke gjelder deg. Jeg kjenner meg så utrolig godt igjen i deg, til tross for at jeg er 99 ;). Du er en stor inspirasjon for meg, og jeg blir alltid så glad når jeg ser du har lagt ut noe nytt!

Lommeboka blir alltid litt tynnere når du legger ut annonser for klær men men, worth it!

Btw, hvor er kalkulatoren din fra? Har nettopp fått vite at jeg ikke kan bruke min på eksamen fordi den er for "avansert" så jeg må tak i en ny en desverre.

xoxo

Jeanette Kvalevåg

Dødsfint antrekk<3 , hvor er jakka fra?

Kristine Høybråten

Lekkert outfit! Spesielt jakka, skjønner hvorfor du digger den! *hjerteøyne*

ååå gleder meg helt vilt til helgaa også! Skal også på kroa i Oslo :D

Hanne Mjåseth

For noen nydelige bilder av deg :) Og jakken - omg, den er SÅ fin!

arielcalypso

Elsker jakken!

Caritha

Veldig fin jakke :) Kos deg i Oslo i helga :)

Elin

Elsker jakka! Så fin :-)

elsker anntrekket!!

krist.in

åh, den jakken er såå fin !

Sofia

hvor er jakka fra? sykt fin

mina

Kor er jakken fra

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no