hits

greek yoghurt with strawberry

Lunchhhh!

Jeg har fått sansen for gresk yoghurt igjen! Med havregryn, bær og hjemmelaget jordbær-syltetøy. Mmm, det må dere bare teste. Hei og god kveld, forresten! Jeg kom nettopp inn døra etter en treningsøkt på Spenst med Guro. Gjett hvem som tok knebøy med vekter for første gang? Meg, oh yes! Jeg trodde jeg bare ville klare stangen, men jeg hadde faktisk 6,5 kilo, haha. Viktig å være optimist, ja! Altså, jeg tenker at en plass må man jo starte uansett, kan liksom ikke forvente å ta 50 kg første gangen jeg prøver. Jeg ble jo oppfordret av enkelte blogglesere til å trene meg til rumpe i stedet for å bruke buttlifter, så nå er jeg i gang ;-) (Bruker fortsatt buttlifteren da...)

Nå skal jeg dusje, se et par episoder med Gossip Girl og så legge meg. Kødda, kommer sikkert til å sitte oppe og geeke på dataen til klokka er tre. Jeg er seriøst nattmenneske-deluxe, føles ut som om jeg blir 10 ganger mer kreativ og effektiv med en gang klokka passerer tolv. Skulle ønske kveldene gikk mye saktere, haha!

7 kommentarer

Maren

Nam nam

Du er så heldig som har ferie! Bor i Hordaland, eneste fylke med kombinert vinter- og påskeferie... selv om nesten alle skolene stemte i mot det. Det blir for dumt..

Hussein Ali og hans venn Guru Nanak

Kommer nok til å sitte oppe en stund i kveld jeg også. Må øve til prøve. Thumbs down. Natta <3

sceneteppe

Det så idyllisk ut!

Henriette Celin

Så deilig dette så ut ;3

Morsomt å late som du er så sprek men er helt patetisk svak? Knebøy er jo en av de øvelsene det er lettest å ha tunge vekter på.

Gabrielle Crystal RoseBonniee ~

Mmm, that´s wonderful. Yummy! ♡

♡ * KawaiiBox January 2016 * ♡

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no