hits

fuck it, jenter!

Som jeg nevnte i et par innlegg tilbake siden så er jeg litt småredd for å gjøre drastiske endringer i sminkeveien Jeg kjører så og si alltid "safe". Selv på fest har jeg samme sminke som jeg har til hverdags. Jeg er jo stikk motsatt på klesfronten - der går jeg gjerne i festkjole på skolen liksom, haha. Null grenser der med andre ord! Men sminke er et område jeg aldri har vært veldig flink på, så i frykt for å drite meg ut eller se tåpelig ut kjører jeg alltid samme stil. Det innebærer blant annet at jeg aldri går med leppestift. Da jeg skrev om dette fikk jeg mange fine tilbakemeldinger fra dere om at jeg burde legge den tankegangen fra meg, så nå skal jeg prøve på det fremover!

Liiiiiitt skeptisk til knall rød leppestift i dag...

Processed with VSCOcam with f2 preset

Fuck it! Dere sier at jeg klarer det, så da må jeg jo bare høre på det. Eller hva?

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg var riktig nok bare en kjapp tur i byen, men det er likevel et stort steg for meg. Så folkens? DRIT i hva andre tenker om enten antrekket, sminken eller håret ditt for den saks skyld. Det er så dumt at vi lar andre bestemme hvordan vi skal se ut - jeg føler spesielt at mange jenter der ute har potensiale til å se dritbra ut, men så gjemmer de seg i en "vanlig look" fordi de ikke er selvsikre nok. Om du er en av de jentene - gjør meg en tjeneste og KJØR på med det antrekket du prøvde ved speilet i morges, men som du ikke turte å gå med. Og så skal jeg bli litt mer vågal i sminkeveien! Sammen klarer vi dette!

Nå har jeg nettopp laget middag med broren min, og i dag falt valget på pitapizza! Jeg liker å lage mat, men det er sjelden jeg gidder å ta meg tid til å stå lenge på kjøkkenet. Så i dag ble løsningen enkel, men likevel kjempegod. Pitabrød med kesam + pesto på bunnen, toppet med spinat, mais, paprika, kylling-kjøttdeig, ananas, ost og krydder. Gjett hva jeg har gjort i dag, forresten?

Jeg har brent bort en vorte i ansiktet. Ja, dere hørte meg, jeg har BRENT den bort. Har lenge tenkt på å fjerne den, så i dag dro jeg til en hudklinikk og fikk den fjernet med laser. Jeg trodde det skulle være kjempevondt, men helt ærlig var det nesten litt deilig? Wow? Nå har jeg fått skorpe som jeg bare skal la falle av naturlig. Deilig å få det ut av verdenen!

21 kommentarer

Christel

WoW! Kan nesten ikke tro at du ikke har brukt leppestift tidligere fordi dette kledde du virkelig! Det passet spesielt godt til jakka di. På det nyeste innlegget på bloggen min kan du se hvilken sminke jeg bruker og hvordan jeg contourer :)

Toril Hornnes

Sjå på ho da! DET kledde du :-)

Oii, det du skrev traff meg faktisk. Idag prøvde jeg faktisk et antrekk, men så tenkte jeg nei... det blir for "unormalt" å gå med. Herregud, det er så utrolig dumt å tenke slik. Man ødlegger kun for seg selv.

Ella

Tips hvis du vil ha enda mer "crispy" bunn - del pitabrødet i to, jeg er vertfall veldig glad i sprø bunn på pizza! :D

Så dumt hvor mye vi begrenser oss pga. det andre tenker, I say fuck it and wear what you want.. :)

Una

Amen!

Lena

Du rocket jo den leppestiften, Kristine! Så du har absolutt ingenting å frykte der :-)

Eline

Hvilken hudklinikk fjernet du vorten?

Silje

Du kunne ikke kledd den leppestiften bedre! WOW!!!

Michaela

Du kledde jo virkelig knall rød leppestift!! Jeg tenkte bare "wow, det var fargen din det!"

krist.in

du ser smashing ut! jeg er så for at man bare skal gå med det man føler for :)

Utrolig fint!!

"små" lepper, nuppete hud, føflekker, vorte, leppestift-angst.. Du har da dine merkelige problemer du, Kriss. Dette er ting jeg aldri har tenkt over engang, for mitt vedkommende. Men du kjører på du.

Anyway, du ble nydelig med rød leppestift.

Barbora

I have never dared to wear red lipstic or a darker one but I need to do it!! I am so ready <33

Maren

Shit, du var sykt fin med leppestift!! Det må du bruke oftere!

Thea

Du så veldig bra ut med den røde leppestiften! Men hva er det hvite rundt leppene? Litt uheldig med contouren i panna og over kjeven, det må smudges mer ut, bare et lite tips :D

Romswell Parian

Sin duda una hembra que cualquier macho se jugaría la vida.

Jeanine

Wow, rød leppestift kler du virkelig! Tenk at du har latt frykten for hva andre kan tenke stoppet deg fra og se så smashing ut! For det er helt sant det er ikke alle som kler rød leppestift og så er det så mange nyanser man må tenke på, but damn! Stå på, du er flink som trør uten for komfort grensen din!

Frida

Mmm, det såg godt ut! Gjett hva jeg vil ha til middag i dag, da! Gøy å teste ut nye ting :) Synest forresten du kledde den røde leppestiften knallbra - sminke er jo så gøy, og jeg elsker å være litt "dristig" på sminkefronten :) Det er bare å peise på! Klem

Sarah.M

Ser ut som om du har gått med rød leppestift hele livet, så bra kledde du det!! Dritfiiiint!

Asalia

Oi da! Bra det ikke gjorde vondt :) Spent på hvordan det går med føflekk-sjekken! Har tenkt å få sjekket mine selv lenge nå.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no