hits

5 minutter

Her er dagens antrekk. Jeg blir så sykt glad av dette været!! I dag har det vært skikkelig mildt ute, i tillegg til at det har vært skimt av sol hele dagen. Kunne virkelig ikke la sjangsen gå fra meg da jeg så hvor fin sola var før den gikk ned, så jeg klarte å overtale mamma til å ta noen bilder av meg. Tror jeg brukte et kvarter på å bestikke både henne og Ingeborg. "Hva vil du ha, Ingeborg?! Penger? Godteri?? Shopping i byen på mitt kort?" Haha. INGENTING funket. Til slutt gikk mamma med på det, men da måtte vi ha stoppeklokke på 5 minutter. På tide å skaffe seg fotograf sier jeg bare - og det har jeg faktisk planer om når jeg flytter til Oslo!

Nå har jeg nettopp gjort matte i nøyaktig en og en halv time. Fy faen, diggeste følelsen etterpå. Noen synes kanskje det er superlame å gjøre matte på en fredagskveld, men jeg har virkelig ingenting imot det. Bedre å bli ferdig med det og kunne nyte resten av helgen :)

Likte dere antrekket? Disse solbrillene har blitt ny favoritt her i gården som dere sikkert skjønner. Spørs om jeg ikke må skaffe de i enda en farge? Modellen heter "Hey Macarena" og er fra LeSpecs, om noen lurer.

15 kommentarer

Rebekka

Hvor er jakken fra ?? Om den er dyr, har du et billigere alternativ til en slik pelsjakke?

Super fint antrekk! Digger jakka <3 men hadde aldri turt å bruke den jakka offentlig :( hater at jeg er sånn, jeg burde ta mer sjangser og ikke være flau...

Ida

Veldig fint! :) Er det tights eller bukse?

Kristine Ullebø

Ida: Tights! Takk :)

Vanessa Lauvås

Likte jakken din ;D

Thea

Hvor har du kjøpt skoene? Sykt fine!!

Hvor er toppen fra?

Kristine Ullebø

Anonym: Toppen er en kjole fra NA-KD.com :)

Er det ekte pels..?

Kristine Ullebø

Anonym: Nei, det er falsk pels!

Ida Michelle

Hvor er skoene fra?:)

Barbora

Haahh you look nice in any sunglasses but these have amazing color <3 but I can imagine them looking FAB In pink,blue or green on you too

Ulrikke

Hvor har du kjøpt skoene?

Ella

Flotte sko! Hvor er de fra? <33

kimberley duijs

wowww beautiful!!!<3 what brand are those shoes??? i really like them!!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no