hits

me and you

Kristine 3 i whiskey er på i dag! Jeg er helt obsessed med denne fargen om dagen, og det er jeg tydeligvis ikke alene om. Denne har solgt dødsbra!! DET ER SÅ GØY!


I dag presterte jeg å kjøpe Cola i stedet for Pepsi Max... Hva faen. Nok en gang ble jeg minnet på hvor grusomt det smaker. Hvorfor drikker folk dette frivillig?!En sinnsykt positiv ting med denne jakken er forresten av glidelåsen på armen er vender opp, så du slipper at den klirrer ned i bordet. Er jeg den eneste som har irritert meg grønn over det med skinnjakker? Har nok irritert en del klassekamerater på tentamen og prøver opp gjennom tidene på grunn av det, vil jeg tro...Sissy time with this beauty queen!

Hei og hopp! Har dere hatt en fin lørdag så langt? Ingeborg hadde så lyst å bli med meg til byen, så da ble det brått kvalitetstid og ikke bare en kjedelig bytur for å få unnagjort dagens ærender. Kjempekoselig! Vi har et ganske typisk søsterforhold - vi krangler som noen idioter, men er likevel dødsglade i hverandre. Vi digger å finne på ting sammen som om vi skulle vært bestevenner, og når vi først gjør det får magemusklene virkelig kjørt seg. Her snakker vi latterkrampe etter latterkrampe. Haha! Søtingen min.

Er det bare meg eller har Ingeborg potensiale til de PERFEKTE brynene? Jeg ga henne streng beskjed i dag om at hun ikke får lov å nappe dem, jeg hadde nemlig like bryn som henne da jeg var på henens alder og selvfølgelig var jeg så dum at jeg tok en barberhøvel og dro den ned rett mellom brynene. Den feilen får ikke hun lov å gjøre ass, for når man først har gjort det er det nesten ingen vei tilbake - føltes det som. Først NÅ har jeg fyldige bryn igjen, liksom. Om noen skal røre brynene hennes så er det i alle fall ingen andre enn meg, hehe. Først må hun bli litt eldre, da :-)

28 kommentarer

Fine, flotte Ingeborg!! Nydelig jente

Kristine Ullebø

Anonym: <3

Fine Ingeborg!

Men det er så sant det du skrev om glidelåsen, hater sånne som er ned...

Kristine Ullebø

Anonym: Riiiight! Det er så irriterende fy søren

Cecilie

Er så enig med deg i det med Cola. Skjønner heller ikke hvordan folk klarer å drikke det. Pepsi Max er definitivt å foretrekke.

Kristine Ullebø

Cecilie: Ikke sant?! Jeg vet at folk har forskjellig smak, men jeg forstår det bare ikke. Haha

k

Heeelt enig i potensiale til kjempe fine bryn!!

Stine

Søsteren din er utrolig vakker :-) så hyggelig med bytur sammen!

JuliaSofie

Jeg pleier å drikke cola light, cola zero eller pepsi max, er sjelden jeg får lyst på vanlig cola, men syns ikke den er så grusom ring egentlig. Smak og behag:)

Dennis

Always Coca Cola.

The one and only Real Cola /drink

Smukke Krisstine.

Dennis

Kritisk

Kjære deg, nå har du gjort det igjen. Eller, ikke gjort det. Dette er også REKLAME, selv om du har flettet det inn i en tekst om dagen din.

På torsdag skrev du "Anonym: Beklager, beklager! Innlegget er endret nå, og jeg vil ikke glemme det på noen av de fremtidige innleggene med Jofama :) Det siste jeg vil er å lure leserne mine, så jeg legger meg helt flat."

Glemmer du så fort, er du bare vanskelig, eller skjønner du ikke reglene? (i såfall er det bare å lese seg opp)

Det verste er vel ikke at du lurer leserne dine, (ille nok det at du prøver deg på det) du bryter markedsføringsloven!

Tar du selvkritikk? På forhånd takk for svar.

Lena

Så koselig! Lillesøsteren din er så vakker :-)

Er samme greia med pmax og. Drikker som regel det til vanlig, men hvis man går typ tre-fire uker uten smaker det like ille som cola :) er en vanesak i guess, siden begge brusene inneholder stoffer som gjør deg avhengig

hvorfor skriver du en del, og så "hei"..? er det ikke meningen at man skal starte et innlegg med "hei"?

Barbora

Ingeborg is a cutie!! Hahah I never shaved my eyebrows like that but we cut our hair like crazy when we were kids and played with scissors and knifes sometimes... What a generation, right! ? :DD

Gud så mye du reklamerer for den jakken din.

Værsåsnill ikke trykk utseendefikseringen din på lillesøstra de og a.. er det mulig

OKEI en ting jeg lurer på haha, hvorfor tar du ikke av deg jakka inne? eller ja hvertfall på en tentamen haha, når du vet det kan irritere feks ? Men ja, hah det jeg hengte meg opp i da...haha

char

Søstera de er såå fin, og fyldige bryn. Hils til Ingeborg og si at jeg synes hun har skikkelig fine øyne :-)

Folk synes tydeligvis det er sært at du ikke liker Cola, men jeg liker ikke brus i det hele tatt. DET er merkelig det.

Og ey, hva er galt med å gå med jakke inn? Jeg går alltid med jakke inn på skolen, haha

digger deg! Du har oppnådd så mye til å være så ung <3 stå på, både du og lillesøsteren din er nydelige!

Cola Zero for life<3<3

Natalie

Så søt søster du har

L

Først skriver du innlegg opp og innlegg ned om at folk må godta seg selv sånn som de er, og innlegg som omhandler kroppspress herfra og til månen. Signerer anonym lenger opp her, vær så snill og ikke trykk kroppsfikseringen din på lillesøsteren din. Hun er en del av samfunnet som vokser opp nå, under særdeles pressede vilkår når det kommer til kropp og utseende..... hadde håper du ville kjempe litt for det her mer enn du nettopp gjorde

Ida

Har det på samme med pepsi og cola, bare motsatt. Synes pepsi smaker helt grusomt, men er glad i cola :) Skjønner meg ikke på de personene som sier de ikke smaker forskjell! De smaker jo helt forskjellig!

Så skjønn lillesøster du har:)

det med cola og pepsi max, er jeg helt motsatt. Jeg skjønner ikke at folk liker pmax bedre, det er kunstig søtning i, og det er myyyeee mer usunt enn ekte sukker (som er det er i cola) . Menmen vi er nå forskjellige alle mann--

Synnøve

har føler d samme, bar med pepsi max, syntes det smaker heelt grusomt

Siri Kolstad

Hvor gammel er søsteren din ? Ser ut som et herlig søskenpar :)

Jesus... Ikke la utseendefikseringen din gå ut over søsteren din.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no