hits

ain't nobody got time for winter

jakke fra egen kolleksjon + annonselink

Kristine 3 (color "whiskey") from Jofama, Dr. Martens boots from Nelly HERE, dress NA-KD, sunglasses LeSpecs

Hver morgen står jeg og lurer på hva jeg skal ha på meg. Noe forteller meg at jeg må pakke meg inn i bukser, tykke gensere og enda tykkere jakker, og motvillig tar jeg disse klærne på meg. Så ser jeg i speilet og tenker "pokker, så kjedelig", og så bytter jeg til noe lettere. Vel, nå er det 21. februar, det får holde. Nå begynner jeg å kle meg mot lysere tider! Som dere vet har jeg null problem med å gå med kjoler, skjørt og shorts mitt på vinteren med en tynn strømpebukse under. Det er kanskje rart for noen, men for meg er det rett og slett uaktuelt å pakke seg inn i ullklær i over et halvt år. Heh.

Søøøøndag! Denne ferien gikk hakket for fort. Er det et tegn på at skolestart nærmer seg når jeg har hatt mareritt om det å forsove seg til en viktig prøve 2 dager på rad?

18 kommentarer

Dina

Elsker stilen din!! Jeg vil også gå med sommerklær om vinteren.. Men jeg tør ikke å bruke shorts og kjoler om vinteren, så det ender alltid opp med en crop top i stedet. Haha, er så teit å være avhengig av andres meninger...

Kristine Ullebø

Dina: Don't be! Kle deg akkurat slik du vil, det gir deg så mye :*

Synne Solheim

Elsker antrekket ditt og selve stilen din generelt! Jeg finner deg veldig inspirerende ikke bare i klesveien, men også innenfor sminke, hår, skole, trening og kosthold. Bloggen din blir lest hver dag her i hus og jeg elsker arbeidet du gjør med bloggen, instagram, skole, trening og familie, fortsett den bra bloggingen!

Ingrid

Herregud vad snygg du är !!

Aleksandra

Hva synes du om hele situasjonen med Førdefjorden? Du bor jo tross alt i Førde, synes det var litt merkelig du ikke engang rørte det temaet på bloggen. Jeg elsker å lese de mer "dype" blogginnleggene dine. Jeg syns du er flink å variere innholdet på bloggen, men savner nettopp noe om situasjonen ved Førdefjorden, som foregår jo i "nabolaget" ditt.

Andrea

Hvor får du tak i strømpene? Kult alternativ til knehøye boots! Ha en fin dag :))

Janne

Du er så utrolig vakker Kristine, og i tillegg en veldig flink blogger! Elsker at du fremmer at skole og utdanning er viktig, det er det ikke mange av de andre bloggerne som gjør.

Skal du satse på modellyrket nå til høsten hvis du tar friår?:)

Ragna A

Hei, elsker jakken din i alle fargene. Er veldig keen på å kjøpe den, men siden den er såpass dyr vil jeg gjerne prøve den før jeg bruker så mye penger. Er det mulig å finne den i butikk?

Ser så rart ut når du alltid tar bilder av deg selv fra et lavtpunkt. Det ser ut som du er tre meter høy :D

Hadde vært mye bedre om du satte stativet litt høyere, for balansens skyld mener jeg. Motefotografer prøver alltid å forandre fotovinklene endel og har mye flere varierte oppstillinger. Du kjører på med det samme hele tiden. Håper det fremstår som saklig kritikk da, hihi :-)

char

Digger at du går med akkurat det du vil :-) Du kledde de lange sokkene!

Kamilla Haaland

Åh, fy søren! Denne jakken var råååfin. Tror dette må være min favoritt i kolleksjonen din. Dødsfin! Og fargen kledde du skikkelig godt :-)

Carol and Vero

I love this jacket!! :)

Ida

Hei! Digger bliggen din og nyyydelig jakke!😍 Lurte bare på en ting og plis svar! Kunne du liksom ikkje gått uten sminke på skolen? Ikkje frekt ment eller noe er sån selv men bare lurer om du f.eks forsover deg sminker du deg fortsatt og slikt fordi å gå på skolen uten ville vert for kjipt?

K

Fikk nettopp vinterferie vi!:)

Elise Haug

Så fine bilder av deg og du er så pen , ha en super fin dag videre og nyt søndagen du kan . :)

krist.in

jeg har begynt å finne frem sommerkjolene og bare putte strømpebukse under - savner vår nå altså !

Barbora

Nice outfit totally hot!! The jacket just simply looks good with any color

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no