hits

et tankefritt sted

I dag har jeg en sånn dag hvor jeg føler meg dritstygg. Sorry, had to say it. Fikk plutselig et halvt dusin kviser i trynet, fikk ikke til håret, ikke noe ville samarbeide. Men å ha en styggedag i ny og ne gjør meg ingenting, for jeg vet jo at jeg egentlig ikke er så verst.

Det er siste dagen i vinterferien for i år, hey vent, det er min siste vinterferie på lenge når jeg tenker meg om - for de fleste høyskoler har jo ikke disse småferiene. Woaaah! Jeg har jobbet veldig mye denne uka og har fått unnagjort mye på to do-listen min, men likevel tok jeg meg selv i å stresse i dag. Så hva gjorde jeg? Jeg fant frem tegneboken til Ingeborg og så fargela vi de fine mønstrene sammen i over en time. Fy søren, så befriende. Dette er hva man kaller fristed. Du tenker ikke på noe som helst. Ingenting, bortsett fra å tegne innenfor kantene.

Nå skal jeg pakke veska mi og hive meg i bilen. Panteinnsamling med Guro står for tur, og etter det skal jeg på siste revyøving før generalprøven på tirsdag! :)

Xx!

21 kommentarer

This is how you dress at home? Oh lol...

linevanberg

Så fine bilder! Har selv to slike bøker og tiden går ofte fort når man først begynner :)

er dette en styggedag for deg? du ser jo helt fantastisk vakker ut. wow

Emilie

Hvor har du kjøpt tusjene? :) Har den boka selv, men har ingen bra tusjer..

"I dag presterte jeg å kjøpe Cola i stedet for Pepsi Max... Hva faen. Nok en gang ble jeg minnet på hvor grusomt det smaker. Hvorfor drikker folk dette frivillig?!"

Skriver du i forrige innlegg, her sitter du med en Cola igjen...

Du er så utrolig vakker! Og elsker virkelig når du smiler med tennene!

hvorfor drikker du vanlig cola IGJEN?

Ka Faen

KA FAen

Henriette Celin

Det er veldig avslappende og fint å bare tegne litt. Har en lignende bok selv, og tar den frem om jeg kjeder meg eller bare trenger litt ro <3

Line Sæstad Walstad

Ser jeg Cola zero i hjørnet der Kristine? ;) #pepsimax

hvordan legger folk merke til brusen hu drikker LOL HAHa

Barbora

I got this coloring book as a christmas present from my mom and it is so much fun and a lot of relax :33 hahah also when you draw with good music in ears

anonym

hvor er den fine kjolen fra?

char

De "styggedagene" setter virkelig resten av dagene ut av spill, as. Man begynner å tenke på om det er verdt det. Å leve videre lism. Hahah #deep - men det er sånn jeg har det.

??? sitter du virkelig å tegner i det antrekket der? må alltid ha koseklær på jeg

L

Hvor kjøpte du kjolen? Den var sykt fin! Synes du er heldig som ser slik ut på styggdagene dine, haha! Noen som har det...:-)

Kristine Ullebø

L: NA-KD.com :D Tusen takk!

hvor er strømpene fra

Kristine Ullebø

Anonym: Det er en strømpebukse jeg har klippet av beinene på :)

ja jøss det var virkelig et dusin kviser i det trynet der

Amalie

Når jeg så på bildene, så tenkte jeg "ææ så pen og søt du var på disse bildene", også leser jeg at du føler deg stygg :ooo Men vet selv hvordan det er.. Men du så drit bra ut her! <33

@amaliebeach

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no