hits

vår russerevyJeg kjørte et lynraskt kamerakurs med mamma før jeg løp ut døra i går slik at hun kunne knipse noen bilder av revyen vår! Det er ikke zoom på det nåværende objektivet mitt så det ble litt like bilder, men jeg tenkte det kunne være gøy for dere å se likevel. Her får dere en smakebit på kullet mitt og noen av innslaget på revyen vår! Gårsdagen var såååå gøy og vellykket!! Følelsen da vi kom løpende inn på scenen mens vi sang russesangen vår var helt spesiell.

Russedressen jeg har på meg låner jeg av Vemund forresten, ettersom min ikke er kommet i posten enda. Hvis dere følger meg på Snapchat så dere kanskje at min long legs-struggle tar helt av her haha.. Jeg har bestilt en annen modell enn dette da, så jeg satser på at den passer. Fingers crossed. Vil nødig gå i kortbukse i mai...

Jeg har ikke tid å blogge på ettermiddagen disse dagene, så her er det skoleblogging som gjelder. Hehe! Nå har vi lunsj, så vi skal dra til byen og handle inn nødvendigheter til i kveld. I kveld er det fremføring av revy etterfulgt av fest!!! Wiiie!! Xx

8 kommentarer

Sykt kjekke gutter! Spesielt nr.3 fra høyre når de har klær på<3333

mari

Kult! ser fett ut!:))

jeg lurte på om du kunne ha lagt ut en innlegg der du har på deg den svarte Kristine 3 skinnjakken! og hvilken synes du er finest av svart og navy? såå usikker på hvilken jeg skal kjøpe nemlig!

Oii så bra at du bare lånte (haha) for den du hadde ble nesten en knebukse og jeg personlig gruer meg til å fryse i min russebukse bare fordi den er kort haha 😅❤️ Håper vi treffes i RT hadde vært super gøy !!!

Henriette Celin

Så gøy det så ut! og herlige bilder :-D

vi hadde ikke sånn vi ;o

Line

Kan du legge ut video av hele revyen?

SJUUUUKT bra revy!! Var og såg på, fikk frysninger mange ganger!

Barbora

Looks so cool!! Such an army! Have fun KICK IT GUYS√

Kristine Ullebø

Barbora: Thanks Barbora!! We did!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no