hits

jeg skal til los angeles!

For 3 år siden møtte jeg Pål helt tilfeldig på familieferie i Hellas. Den dag i dag er han en av mine nærmeste venner, og om 24 dager sitter jeg på flyet på vei til Los Angeles for å BESØKE HAN!!!!! Som jeg har nevnt et par ganger for dere så er jo han på utveksling der nå. Helt siden vi sa farvel til hverandre på avreisedagen har vi snakket om at jeg må komme til han i løpet av utvekslingsåret, og jeg er den typen som hater å bare snakke om ting uten å faktisk utføre det, så nå er flybilletten i boks og jeg er klar for å dra til å oppleve nok en ny stat i Amerika. Sammen med bestekompisen min!!!!

2016 ligger seriøst an til å bli et helt sinnsykt år. Jeg er så utrolig glad for at jeg får muligheten til å reise og oppleve så mye... det får meg til å føle meg så enormt fri. Jeg føler meg virkelig fri som en fugl. Og det er så deilig.


 

13 kommentarer

Helene

Heldige!!!! Nyt det!!

:)

Så heldig, du får kose deg!

Toril Hornnes

Heldig!! LA er fantastisk, tror du kommer til å ELSKE det :D

Nikita <3

Så gøy :D

Sandra

Kos deg i Los Angeles!! :)

Madelene Lisella

Hei! Jeg bodde i Los Angeles i 2,5 år, og kunne såå ønske jeg fortsatt var der for å vise deg rundt, jeg har fortsatt masse venner der nede bla, bestevenninna mi Rachel som jeg er heelt sikker på hadde dratt deg med over alt haha. Feel free til å ta kontankt på email eller FB om du har noen spørsmål AT ALL. Om du evnt vil ut å oppleve skikkelig Hollywood nightlife (om du ikke er 21 gjør ikke det noe hehe...) Eller om du bare vil ha noen tips på hvor å spise eller steder å dra!

Håper du får en kjempe fin tur!

Silje Orre Olsen

fy:( jeg vil også til LA

Hege Kristin

kos deg:)

Al

Ta med deg Pål og kom til Topanga, bare 10-15m fra der han bor. Fineste stedet i LA med masse turområder samt Water Lily Cafe som drives av nordmenn. Les mer i linken.

pia

love the shorts!

lunjasky.wordpress.com

Lunjasky bloglovin

marte

hva betalte du for flybillettene? :)

Anonym

Skal du møte cassandra da?

Kristine Ullebø

Anonym: Ja, jeg skal møte Cassandra! :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no