hits

sunday vibes

Good morning! Rise and shine!

Gårsdagen var dødsmorro! I dag våknet jeg relativt tidlig og i god form - takket være allergitablett som gjør at jeg så og si aldri blir dårlig dagen derpå. Jeg skal sørge for å ikke prate altfor mye om festing fremover, for jeg vet at det blir nok av det her på bloggen i RT, men altså - sliter dere med hangover mååå dere teste Zyrtec. Fås kjøpt på apoteket, og gjør at jeg slipper å ligge paddeflat i senga dagen etter en liten fest. For det har ikke jeg tid til :-)

Søndag er dagen for å rydde, føler jeg. Så i dag har jeg begynt på prosjekt få-orden-i-klesskapet, og jeg har så vidt tatt fatt på pakkingen til Los Angeles. Herregud, det føles fortsatt helt uvirkelig at jeg faktisk skal dra. Fikk melding fra Pål her om dagen som hadde laget liste med ting vi skal gjøre:

- Rodeo Drive
- Hollywood sign
- Malibu Pier
- Santa Monica/sykle til Venice
- Nattklubb, 1 OAK


ALTSÅ....?! Det er så casual for han, og så.... sykt ekstaordinært for meg. Haha.

Klar for sommer og sol sa du? Yeeeeeeah!

23 kommentarer

P

Beautiful bikinis :))

Do you have ask.fm?

Silje

Husk å ta ESTA test så du kommer inn i USA :)

Mener du ikke reisesyketablett?😅 Det hjelper jo mot kvalme. Bivirkninger av zyrtec kan være nettopp kvalme, hodepine, trøtthet osv

Stine

HERLIGHET for noen freshe og flotte bikinier! <3

Carina

Zyrtec er gull verdt, og er min reddenes engel på søndager etter en kveld ute :) Kos deg med rydding og pakking i dag :) Forstår at du gleder deg helt sinsykt til LA :D Ha en super tirsdag videre :)

Natty

You have nice collection of swim wear :)

Linnea

Hei😀 har du aldri åpen snap? Har en snap liggende ventende til deg, noe jeg lurer på!:)

Hege Kristin

så fine! :)

Sarah.M

Åhh elsker zyrtec!! Bruker de når jeg er en plass i nord-Hellas om sommeren mot myggstikk, slik at de ikke klør. Får helt syyykt mange, og dritdeilig at de ikke klør <3zyrtec<3

Maria

heii kan du lage en try on bikini collection? eller trenger ikke være try on, men ihvertfall en bikini collection, siden du har så mange fine bikinier? :)

Andrea

hvor er bikiniene fra? sykt fine

Hadde jeg vært deg hadde jeg redigert innlegget og slettet det du skrev om zyrtec, før noen melder det inn og du får legemiddelverket på nakken. Du har ikke lov til å uttale deg om bruk av legemidler, og enda værre blir det når det ikke er dette legemiddelet er indikert for. Du aner ikke hvordan andre kan reagere på dette legemidlet, spesielt da legemidler som en hovedregel IKKE skal tas med alkohol.

Jeg skjønner at sånt kan skje, og det ikke er alltid man tenker like godt gjennom ting, derfor tenkte jeg det er greit at noen sier ifra.

"Hadde jeg vært deg hadde jeg redigert innlegget og slettet det du skrev om zyrtec, før noen melder det inn og du får legemiddelverket på nakken. Du har ikke lov til å uttale deg om bruk av legemidler, og enda værre blir det når det ikke er dette legemiddelet er indikert for. Du aner ikke hvordan andre kan reagere på dette legemidlet, spesielt da legemidler som en hovedregel IKKE skal tas med alkohol.

Jeg skjønner at sånt kan skje, og det ikke er alltid man tenker like godt gjennom ting, derfor tenkte jeg det er greit at noen sier ifra."

enig ^^

bloggen din er superbra, tenker bare på ditt eget beste!<3

Kamilla Haaland

For noen fine bikinier!! :)

Silje Orre Olsen

du er så siinnsykt heldig, og jeg misunner deg utrolig mye! har ei venninne som flytter til LA om 6mnd, så satser på å få besøke henne mens hun er der!

Kristine

åå så heldig!! kommer dere inn på nattklubber der selvom dere ikke er 21?

Kristine Ullebø

Kristine: Neeei, bare vanlige utested med ID18 :-)

Sarah

Ganske skuffende å se at du "reklamerer" for bruk av medisiner og alkohol sammen. Dette kan i noen sammenhenger faktisk være farlig. Grei regel å gå etter er å ikke drikke når man går på medikamenter, og ikke ta medikamenter når man drikker alkohol.

Ida

Ikke det lureste å reklamere for å ta Zyrtec når du har drukket. Zyrtec brukes blandt annet for allergi, og er ikke ment som en pille du skal ta for å slippe hangover. Hvis du leser litt om det også, så skal den helst ikke blandes med alkohol. Skjønner veldig godt at du gjør det, for det fungerer jo! Et lite tips er bare å være litt mer forsiktig med hva du annbefaler på bloggen :)

Helene

1OAK er en nattklubb, overhodet ikke noe vanlig utested som du sier. Det er jo faktisk en av Las Vegas, Los Angeles og New Yorks største og mest kjente nattklubber, haha. Der er det streng 21års grense (med mindre du er en del av følget til en kjendis som kan skape god presse) og der er det snakk om gjesteplass inngang, med mindre du vil stå utenfor i flere timer å vente på å kanskje få komme inn. De velger hvilke gjeste de vil ha der utifra utseende og klær mtp all publisiteten klubben får og imaget den har, så jeg tror nok Pål har lovet deg noe han ikke kan holde.

Irene

Hei Kristine!

Vil anbefale deg på det sterkeste å fjerne det du har skrevet om zyrtec. Det kan for noen være farlig å mixe zyrtec og alkohol, denne medisinen er et antihistamin. Som for andre antihistaminer (legemidler mot allergi) bør du derfor unngå å ta Zyrtec sammen med alkohol. Dette fordi man ikke helt hva konsekvens denne kombinasjonen har. Jeg har selv møtt en ung jente i ytket mitt som ble akutt innlagt på sykehus, nettopp på grunn av kombinasjonen her. Din gruppe av lesere er unge, ikke alle tenker over konsekvenser av dette....

Charlotte

Tar du disse tablettene kvelden før eller morgen etter?

Kristine Ullebø

Charlotte: En før jeg begynner å drikke og en før jeg legger meg igjen :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no