hits

russeklærne våre

Hei og god mandag! Jeg kom meg i seng tidlig i går (det vil si klokka 11, haha), så det var ikke så aller verst å stå opp i dag morres. Alltid deilig med ny uke, spør du meg! Vi hadde ikke noe skolearbeid forrige uke på grunn av revy, så nå er vi back on track og jeg er klar for å sette meg ned med historieboka any minute. Her er det bare å holde tunga beint i munnen, ass. Heldigvis er det snart påskeferie :-)

Før jeg hiver meg rundt vil jeg vise dere russeklærne vi har så langt. Jeg fikk maaaange spørsmål om det når jeg viste dere genseren, så jeg tenkte å ta det her i et eget innlegg!

Vi gjorde veldig mye research, og endte opp med logo og klær fra ADimpact, noe vi er superfornøyd med. Jeg pratet med de ansatte via Facebook under prosessen og de svarte både kjapt, var kjempehyggelige og gjorde akkurat det vi ønsket. Logoen var for eksempel ikke helt slik vi hadde sett for oss først, så da laget den grafiske designeren en helt ny. Såå, tommel opp for disse! Om dere er russ selv og er på utkikk etter logo og klær kan jeg virkelig anbefale ADimpact. Mailadressen deres er post@adimpact.no!Hettegenseren vååår ♥

Pannebånd

Ooog en hvit, helt enkel genser. Digger denne - den vil se så bra ut med dressen!

10 kommentarer

Silje Orre Olsen

dødsfine klær, og dritfin logo! vi har også fått våre klær, og er storfornøyd! venter fortsatt på et par ting til, det blir så braaa

Anna

Kan du skrive litt om hvordan russenavnet ble til? :) dritkult genser

Ester

Hvor mye måtte dere betale for gensrene hver? Og hvordan er de i størrelsen?

Ha en fin dag:-)

Barbora

I love the RUSS clothes <3 totally chic!!

reklame?

helt sykt at du får russeklærene sponset, herregud så latterlig

Josefine Skauen

Jeg er russ i 2017 og jeg syns genserene deres var veldig fine, både hettegenseren og den hvite. Hvordan er størrelsene, og kan du linke siden til begge genserne? Er så mange varianter på nettsiden.

Victoria

Hvor mye betalte du for dette? Vurderte russeservice, men der ble prisen rundt 1000 kr per hettegenseren som urimeli dyrt..

Benedicte

Hva betalte dere for disse russeklærne?

De som trykker russeklærne våre kjøper klær fra samme leverandør, og jeg lurer på hvilken størrelse du har i hettegenseren og hvilken du har i den hvite genseren?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no