hits

når du virkelig kjenner på livetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som føler jeg virkelig KJENNER på livet når jeg sitter i en berg-og-dal-bane? Jeg mener, den følelsen når man er på vei opp mot toppen før droppet, den er bare... syk. Haha. Kanskje følelsene blir litt mer intense for meg som har litt høydeskrekk, men det er jo bare såååå villt! Adrenalinet sprer seg i hele kroppen og det føles som om du er på toppen av verden i et sekund. Haha.

Så har man opplevd Six Flags også! Det har jeg hatt lyst til veldig lenge, men jeg hadde ikke regnet med at jeg kunne krysse det av lista allerede nå. Vi dro dit sammen med Maria og Henriette, to kjempesøte jenter som jeg ble kjent med via Pål :-)

Er det noen av dere som har vært på Six Flags før? :)

13 kommentarer

Maren

Hei, så kule bilder:). Nei jeg har ikke vært der, men hadde ikke takket nei hvis jeg hadde fått sjansen:). Ha en fin tirsdag videre!

Kan du ha innkjøpsvideo?

Elysian

Skjønner absolutt hva du mener med å føle seg som på toppen av verden!

har du bloppis?

Jesus 4 a Reason

Du er tøff! Hadde aldri turt og tatt berg og dalbane haha. :-) kos deg videre <3

// Benedicte

A

Hei.

Jeg bare lurer på en ting. Man så jo helt tydelig på snap at du drakk alkohol i LA (har overhode ingeting imot det altså!) men hvordan fikk du alkohol, når aldersgrensen på å få drikke og kjøpe det i California er 21 år?

Elisabeth

Kan du være så snill å fortelle hvor denne kjolen er fra? På utkikk etter en tynn, lang kjole selv når jeg skal i land hvor jeg ikke kan ha så my utrigning. Takk på forhånd :)

http://krisssy.blogg.no/los_angeles_2016.html

Lurer på hvordan denne sitter på? Ser så sykt fin ut på deg men ikke bildene på Nelly. Setter den seg tett til kroppen? Den var bare sååå fin :D

http://krisssy.blogg.no/1458057044_new_in_from_nelly.html

Maria

Hadde aldri tatt berg- og dalbane før, og så kom eg der med bestevenninna mi + noen slektninger av henne og flere som bodde i California. De viste oss rundt og forsikra oss om at vi tok dei største og skumlaste! Kjempe gøy! Tok du alle karusellene?

Kristine Ullebø

Maria: Tok nesten alle de skumle, utenom den man henger under skinnene. Batman/spiderman et eller annet tror jeg den het?? Den var stengt når vi skulle ta den :(

Kan du legge ut bilde av dressen din når du har tatt

På navn osv??

Når kommer russelåten deres? :D

Har du fjernet delen av innlegget hvor du sa at du ikke kom inn på 1 OAK haha

Og alle kommentarene lol

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no