hits

kat von dJeg har hørt så sinnsykt mye bra om dette contour kitet, så da jeg fant det på Sephora i Los Angeles kunne jeg ikke dy meg. Det kostet rundt 600 kr om jeg ikke tok feil, men jeg håper og tror at det er verdt det. Har faktisk ikke fått prøvd det ut enda, men jeg skal teste det for første gang i kveld. Jeg skal sørge for å oppdatere dere på hva jeg synes - dette kitet har jo blitt skrytt opp til skyene så jeg har ganske høye forventninger egentlig. Har hørt at det er enda bedre enn Anastasia Beverly Hills, og jeg bruker det nå og er sinnsykt fornøyd, så dette blir spennende!

God lørdag til dere! I dag våknet jeg klokka 11, selv om jeg hadde alarm på flere timer tidligere. Tror virkelig jeg hadde godt av det, for denne uken har jeg hatt ekstremt underskudd på søvn. Dessuten er det jo lørdag, så det er lov, hihi. I går hadde jeg tidenes mest produktive fredag - jeg skrev ferdig en innlevering (som jeg vanligvis bruker en uke på å skrive), jeg fikk unnagjort masse bloggjobb, sendt avgårde fakturaer, ryddet rommet, farget brynene OG tatt selvbruning. Gjett om det var digg å legge seg ned i senga og avslutte skoleuka med en episode Skam, da!

I dag er det derimot lørdag og jeg skal bare kose meg. Første stopp er lunsj med Vemund og Vibeke, og så er det bursdag i kveld. Ååh, jeg elsker slike dager :-)

7 kommentarer

Anna

Må bare si at jeg digger LA lista på spotify! hører den dag inn og dag ut haha <3

Kristine Ullebø

Anna: Såååå gøy! ELSKER den selv :D

Andrea

ååh, har så lyst på det kitet! håper du koser deg i kveld:-)

Hvorfor har du slettet innlegget om "ferieflørten"??

Stilte deg nemlig et spm ang om du kan legge ut bilde av russebuksa helt fiksa med bokstaver og alt, men får ikke se om du har svart når jeg ikke finner innlegget :/

Kristine Ullebø

Anonym: Innlegget er ikke slettet :) Du prater om dette ikke sant? http://krisssy.blogg.no/1459361850_30032016.html

Kan så klart legge ut bilde av russebuksen når jeg er ferdig med å stryke den :D Selv om jeg hovedsaklig bare skal ha bokstaver da, synes det er fint når den er enkel og clean!

jesus4areason

ÅÅåh jeg elsker også spotify listen din :-) <3 har sephora en nettside som shipper til Norge? Elsker hva sminke kan gjøre, det er så utrolig gøy med sminke :-) ønsker deg en fin dag fine deg <3

// Benedicte

Stine

Hadde vært veldig gøy med en la innkjøpsvideo :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no