hits

black and silver details

Processed with VSCOcam with f2 preset

Saturday vibes med Vemund. Det var gøy å danse fra seg litt i går! Jeg var ganske tidlig hjemme da, så jeg har jobbet mye med skole i dag. Det er så vanvittig deilig å ligge litt frempå når det kommer til skolearbeid. Jeg klarer faktisk ikke å nyte helgen om jeg vet at jeg har en helvettesuke i vente, så da sørger jeg alltid for å komme godt i gang i helga. På den måten blir det 123456 ganger bedre å våkne mandags morgen :-)Over til noe annet... ER DET NOEN SOM VET HVOR JEG FÅR KJØPT ET SLIKT SKJØRT? Jeg har fått helt hang up - jeg MÅ ha et slikt i garderoben min! Prøvde et veldig likt et på Topshop, men de hadde ikke størrelsen min. Om noen av dere vet om noen nettsider eller butikker som selger noe lignende, så vær så snill og skrik ut. Enn så lenge får jeg surfe rundt på nett og se om jeg finner noe som ligner. Hallelujah, dette plagget er så meg! Jeg elsker svarte klær, gjerne i skinn, med sølv- eller gulldetaljer. Det er en kombinasjon jeg er altfor svak for. (Det ser dere vel kanskje på bildet av meg og Vemund)
 

7 kommentarer

Ingeborg

Superkul.no kanskje? 😊

Lene

Hei! Sjekk ratandboa.com, det er en del av deres kolleksjon, det kommer snart. Sjekk valentina_muntoni og ratandboa på insta!

Charlotte

Aner ikke, horeklubb.no kanskje? Haha greide ikke dy meg. Fikk med en gang tanker om bdsm. Men så lenge du dropper den hullete strømpebuksen så blir det vel bra på deg, kriss. Ha en cozy daay

Hege Kristin

vet ikke, men det var fint! :)

tracey

jg så en nesten prikk lik på forever21 i nyc i går! kanskje de har den på nett? :)

trash.com ?

Ninna

Hey Kristine! Where is your skirt from, on the first picture? :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no