hits

hvordan overleve skolestresset

I dag kom jeg på skolen slik jeg gjør hver dag, ante fred og ingen fare denne ellers rolige tirsdagen. Svipper innom hjemmeisden til skolen i timen og sjekker prøveplanen. Stopper å tygge i det grønne eplet mitt. Fuck. Heldagsprøve her, innlevering der, tre nye prøver der. Midt oppi dette stikker jeg en tur til Dubai. Altså. Jeg kunne kjenne panikken spre seg til alle kroppsdeler i løpet av et par sekunder. En panisk planlegging av søvn, skolearbeid, jobb og fritid begynte. Hvordan.skal.alt.dette.gå.rundt, tenker jeg i det jeg stirrer inn i den kaotiske prøveplanen på skolepc'en min.

Men så... lener jeg meg tilbake. Fortsetter å tygge i eplet mitt. Livet blir ikke mindre stressende av å stresse. Hah, det er innlysende, men mange av oss glemmer det likevel.

Så jeg fokuserer heller på det positive. Jeg gledet meg til mattetimen i dag fordi jeg hadde kjøpt meg ny kladdebok. Jeg elsker å starte på en helt clean kladdebok, det får meg til å ville skrive fint. Vippene mine har en bra dag i dag. Jeg drakk brus til frokosten i dag, fordi jeg kan og fordi det gjør starten på dagen tjue ganger bedre. Det er snart helg igjen, faktisk er det bare 3 små dager igjen. Når lillesøsteren min kommer hjem i dag skal jeg overraske henne med Toblerone som jeg kjøpte på taxfree. (Hun elsker Toblerone, og det har blitt en slags tradisjon at jeg kjøper det med meg hjem til henne når jeg er ute og reiser) Vi har prøve på torsdag, og jeg ble ferdig med alle notatene i går, så de to neste dagene skal jeg bare sette meg godt til rette i senga og lese gjennom det jeg har skrevet. Det er chill. (Takk til meg selv som brukte mye av helgen på skolearbeid. Elsker meg selv akkurat nå) Jeg er alene hjemme i dag så jeg må lage middag selv, men da jeg var på vei hjem fra LA kjøpte jeg en helt insane god salat på flyplassen som jeg ble skikkelig inspirert til å lage selv. Det var en vegansk salat som bestod av følgende: isbergsalat, kikerter, avokado, rødbeter og søtpotet. Alt var kuttet i terninger og kombinasjonen var helt magisk! Denne salaten tenkte jeg å prøve meg på i dag. Dessuten gjorde jeg ferdig en innlevering i helga! Så den kan strykes av lista.

Kjære elev eller student. Jobb jævlig hardt, vær effektiv og vær fokusert. Men så; må du slappe av. Mer enn det kan du faktisk ikke gjøre.

Og for for all del, ikke glem å fokuser på det positive. Skolearbeidet blir ikke mindre av å klage over det.

18 kommentarer

Sunniva

Det så koselig ut der du satt! :)

Motivasjon! Thanks 👌🏼

gildz

ÅÅ du er så skjønn! Elsker bloggen din:)

ICT

Klapp på skuldra! :-) Skulle ønske jeg var like oppegående i hodet som deg da jeg gikk på skolen, haha! Men jeg skal studere igjen en vakker dag, og da skal jeg ta med meg dette videre :-)

vilde

Veldig bra skrevet! Får en til å tenke

Camilla Acklam

Så utrolig koselig ut der du satt! :) Kos deg videre i dag.

Kan du legge ut oppskrift om du ble fornøyd med salaten?:))

Helene

Flott skrevet, dette gir motivasjon i enn ellers så travel periode - thanks :D

THEA

Er du ikke russ i år?

Eline

Så fint skrevet Kristine :-)

Frida Fjellheim

Åh, akkurat det jeg trengte nå! Skal ikke så mye til for å motivere en ganske skolelei tenåring visst, men tusen takk :D Virkelig!

gidegselvkompliment

Ohh, du skal til Dubai? Du må glede deg veldig. Var der i påsken, det er virkelig noe for seg selv. Gigantiske byggninger, god mat. Rett og slett en fantastisk plass. Skal du opp i Burj Khalifa? Hvis du ikke har bestilt billett så bør du virkelig vurdere det, og jeg anbefaler At The Top SKY istedenfor vanlig billett, ettersom med vanlig billett kommer du til 125 etasje, men med SKY billett kommer du helt til 148 etasje.

Hanna

Takk for at du fikk meg til å se lysere på de 3 kommende timene med fysikk pugging!

Charmina

Veldig bra tips❤️

<33

Kan du legge ut oppskrift på salaten? Den hørtes utrolig god ut!

Kan du også lage et innlegg om Veganisme? Kanskje noen oppskrifter, og ditt syn på det?

Jeg er spiser selv mye vegansk mat, og dette har gjort at jeg har mye overskudd i hverdagen, mye bedre forrdøyelse, og gjort at jeg kan spise mye mer mat uten å føle meg "tung". Ville virkelig anbefalt at du prøver å spise veganske i for eksempel en måned!

Tusen takk vakre deg, håper du har det fint!

Kristine Ullebø

3: Jeg har planer om å legge ut flere veganske/vegetarianske oppskrifter fremover, så bare følg med :) Tror ikke jeg lager et innlegg om veganisme enda, jeg har ikke tilstrekkelig kunnskap/erfaring innen det enda. Men det er spennende!

Line Melbye

Hvor er pulten din fra?? :D

Marie

Hvordan ordner du det med skolen når det kommer til fravær? I og med at du reiser ganske langt, så er du vel borte lenger enn bare helga?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no