hits

ukens spørsmål #88

Hvilke hudprodukter bruker du før du legger deg?
- For å fjerne sminken og rense ansiktet bruker jeg Garnier sin 3 in 1 rens. Den er billig og fås kjøpt på matbutikker - og for en som opptatt av god hudpleie ELSKER jeg denne! Har brukt den i årevis.
- Deretter bruker jeg Obagi sin Cebatrol Pads. Søk opp på google, så ser dere hvordan den ser ut. Det er pads som fjerner sminken og skitt i porene fullstendig, og den inneholder en "syre" som gjør at den holder huden i sjakk. Er helt avhengig av denne!
- Til slutt bruker jeg Elizabeth Arden sin Visible Difference fuktighetskrem.

Nå føler jeg at jeg endelig har funnet en hudpleie-rutine jeg kan slå meg til ro med. Utrolig deilig!

Røyker du?
Jeg fikk en del spørsmål om dette i LA, så jeg tenkte å svare her for å... forklare meg. Jeg verken røyker eller snuser fast. Snus har jeg prøvd en gang i hele mitt liv og da holdt jeg på å besvime (har aldri vært så kvalm og svimmel på samme tid før), så jeg skal aldri ha en eneste snus i leppa mi igjen. Når det gjelder røyk så kan jeg ta en sigarett på fest, men det skjer svært sjeldent. I LA røyket jeg et par ganger - men det var bare fordi det var en helt annen stemning og atmosfære der. Og fordi jeg var på ferie, så det er ikke noe vane i det hele tatt. Så nei, jeg er verken fast røyker eller avhengig, det kommer sikkert til å gå flere måneder til jeg rører nikotin igjen. Synes bare det er litt dumt når folk er sånn "trodde ikke det om deg", "du er et dårlig forbilde" og så videre bare på grunn av det, for til syvende og sist er jeg bare en ungdom som alle andre som ønsker å erfare. Men når det er sagt kunne jeg aldri tenkt meg å røyke fast, for jeg vet hvor skadelig det er. Så, jeg håper jeg svarte på det mange av dere har lurt på :)

... og nei, om jeg flytter til LA kommer jeg så klart ikke til å begynne å røyke. Haha.Hvor langt er du villig til å gå i modellbransjen? Kunne du for eksempel klipt bob eller gått ned i vekt om du hadde noen kilo for mye? (Ikke at du har det, så klart!!)
Det spørs. Om jeg visste at jeg hadde gode sjanser og ville bli booket til kampanjer kunne jeg gjort endringer ved utseendet ja, men ikke slik som det er nå per dags dato, liksom. Modell er et yrke som vanligvis krever mange år for å i det hele tatt kunne se lyset i tunnelen på en karriere, så jeg hadde nok ikke gjort noe drastisk i starten. Hadde jeg vært på vei inn mot en solid karriere og tjente godt hadde jeg selvfølgelig kunne klipt av meg håret. Jeg mener, da hadde jeg jo hatt nok penger til å kunne få fikset det igjen, hehe ;-) Men jeg hadde aldri gått mer ned i vekt enn det jeg er nå om noen noen gang skulle ha sagt at jeg måtte det, jeg er jo allerede undervektig.

Skal på ferie med mamma i sommer og lurer på om du har tips til et sted som ikke koster skjorta?
Skiathos i Hellas! Jaaaa, sier jeg bare! Det er en kjempekoselig, liten gresk øy med de fineste strendene du kan tenke deg. I tillegg er det naboøya til Skopelos, hvor de spilte inn store deler av Mamma Mia The Movie. De tilbyr sighting-tour i båt til den øya, hvor man stopper på de ulike stedene, for eksempel stranden hvor de spilte inn "Lay All Your Love On Me" og i kirka hvor selve bryllupet var. Jeg og mamma dro på den turen TO ganger, først med hele familien, og så bare vi to dagen etter. Å sitte på den restauranten ved kaia, bare et steinkast unna det knæsjblå og krystallklare vannet, med en gresk salat til lunsj... Det var bare så altfor, altfor bra. Det er uten tvil det beste minnet jeg har med mamma.

Her var jeg lita jente, gitt!

Hva skal du i sommer?
Det skal jeg lage et eget innlegg om når ting begynner å falle på plass. Whooop!

Hva skal du gjøre neste år, i Oslo eller i LA? Jobbe? Studere?
Blogge!

Hvilket kamerautstyr bruker du nå? Bildene dine er blitt så sykt profesjonelle, keep ut the good work!
Først og fremst; tusen takk! Jeg har brukt Canon EOS 500D + 50mm f/1.4 i årevis nå, tror vi snakker godt over 5-6 år. Det er et amatørkamera + et portrettobjektiv, som ikke koster så altfor mye om du er glad i å ta bilder, men som likevel kan ta utrolig bra bilder dersom du bruker de riktige innstillingene. Jeg mener, jeg ble toppblogger med det kamera-utstyret, så det kan ikke være så altfor dårlig, haha? Nå som jeg har holdt på med blogging så lenge har jeg steppet up kamera-gamet litt, så i høst oppgraderte jeg til Canon 6D, og nå nylig kjøpte jeg vidvinkel-objektivet 17-35mm f/2.8. La meg bare si at jeg ELSKER det! Fotograferingen er lett som en lek, og bildene blir helt amazing om jeg får lov å si det selv. Fotografering er rett og slett kjempegøy når man har et såpass samarbeidsvillig kamera, det er så kult at man kan skape SÅ kule bilder ut av intet. Er nok det jeg liker aller best med fotografering/blogging! Man skaper noe. Ut av ingenting.Det ble en litt kort ukens spørsmål denne gangen, men jeg tar det igjen neste gang! Har dere spørsmål som dere ikke fikk svar på?

18 kommentarer

Ja. Kan du skrive et innlegg om hvordan få lengre hår?:)

Vanessa Lauvås

Jeg syns folk burde ro seg ned.

Man blir ikke avhengig av fest røyking, eller noe. Jeg røykte i 1 år , men jeg gikk heller over til snus, som er 10 ganger bedre enn røyk. Jeg fest røyker så klart en gang i blant, men jeg er ikke avhengig av det. Jeg er vel mer avhengig av snus. Men jeg syns folk skal heller ro seg ned hva Kristine vil, eller ikke. Det er tross alt kult å ta bilde av en røyk for å si det sånn. Selv om h"n ikke røyker eller snuser.

Ser du på / hva synes du om paradise hotel?

Amalie

Om du bruker hudpleieprodukter som inneholder syre, så MÅ du innføre solkrem i hudpleierutinen din. Det er forferdelig for huden å skulle utsettes for sol dersom du har på forhånd brukt produkter som inneholder syre - uten bruk av solkrem. Det er utrolig mange som ikke vet dette - uansett, om du ikke liker klissete solkrem, anbefaler jeg deg koreanske solkremer! :-)

Tina

Hvis du er opptatt av hudpleie, så burde du absolutt ta en titt på denne: http://www.forbrukerradet.no/pressemelding/forbudt-kreftfremkallende-stoff-i-norsk-kosmetikk/

Vilde

Populær! :)

http://www.side3.no/hun-er-norges-hotteste-pa-instagram/3423210990.html

Carol and Vero

So you wont be studying in Oslo, or perhaps in LA? I thought you were going to a college.. At least you wrote so.

garasjefrue

Fint innlegg! God helg, når det tid kommer :-)

Iselin

Om du vil røyke eller ikke er jo bare opp til deg :-) Ingen som har noe med det

Hva har skjedd mellom deg og Ingvil?

Hvorfor mister du flere og flere følgere på instagram?

Anne

Hei!

Jeg husker å ha lest at du bruker solkrem hver dag, jeg bare lurer på hvilken solkrem bruker du? Jeg sliter selv med å finne en solkrem jeg kan bruke under sminken som ikke gjør at jeg blir oljete..

Astrid

Hvor kjøper du Obagi padsene?? :)

Kristine Ullebø

Astrid: Kjøper de på hudklinikk :) De selges ikke på nett, og er veldig ekslusive - så de selger kun til hudklinikker og slikt om jeg ikke tar helt feil :/

Karin

hvorfor vil du ikke begynne på BI?:)

Herregud den sangen på videobloggen din ga meg greit flashbacks, haha! SÅ herlig :D

Hei! Hvor bodde du da du var på Skiathos? :)

Hei! Jeg har begynt på isotretinoin for noen uker siden, og skal på ferie til sommeren.. Jeg vil gjerne sole meg, og lurer på om dette er lurt da? Er ferdig med kuren rundt juli og drar samme måned, har du noen tips? :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no