hits

jeg er ikke bikiniklar

Hvert år føler jeg at sommeren.... plutselig dukker opp. Det skremmer meg litt, for jeg føler at vi nettopp feiret julaften. Jeg vet ikke med dere, men vi har så vidt rukket å spise opp restene i frysen etter fjorårets ribbe??? Og nå er vi brått på vei inn i sommersesongen. Da jeg var i LA dro vi jo på Paradise Cove en av dagene, en strand altså, og det var sinnsykt rart å gå i bikini igjen. Som jeg sa til Pål: "Jeg føler meg så forbanna naken i bikini." Jeg vet ikke om det er fordi det er månedsvis siden forrige sommer, om jeg bare er blitt mer ukomfortabel med meg selv, eller om dette såkalte "kroppspresset" (som jeg for øvrig hater at folk prater om) har blitt større enn hva det var før.

Ja ja. Alle kropper er en bikinikropp, det er mitt motto.

Det positive er at jeg har en dritfin bikini. JEG ELSKER DENNE ♥ ♥ Spesielt underdelen!! Jeg vet ikke om dere har merket det, men det er blitt in igjen å gå med bikinitrusa litt "høyt" oppe på hoftene, i sånn 80-tallsstil. Denne tror jeg blir dødsfin om jeg drar den litt opp på hoftene :-) Tror en av grunnene til at jeg digger den så mye er fordi den ligner på de bikiniene Alexis Ren bruker... Og det forklarer muligens hvorfor jeg plutselig ikke føler meg så komfortabel i bikini.

43 kommentarer

Hanna

Hvor er den fra?

Alexandra

Smashing bikini!!

sceneteppe

Så nydelig! Gleder meg sånn til sommeren og strandturer

Kristine Ullebø

sceneteppe: Jeg også! Åååh

M

hvor er bikinien fra? greit om du opplyser det i innlegget

hahah, du har jo drømmekroppen tho

Tror du at du er den eneste som følger med på trender eller? Hahaha "vet ikke om dere har merket det"

Kristine Ullebø

Anonym: Tror ikke jeg er den eneste som følger med på trender, nei? Jeg skrev "vet ikke om dere har merket det" fordi jeg faktisk ikke kan VITE om alle følger med på alt til enhver tid :) Det er ikke noe vondt ment, haha!

Eh, du er jo så tynn?? Hva skjer med å grue seg til å bruke bikini liksom.. Du kan jo spise litt for å fylle inn bikinien da

hvis alle kropper er bikinikropper er jo din det også. du burde være sykt fornøyd med kroppen din, den er vakker

Kristine Ullebø

Anonym: Tusen takk for fine ord <3 Det er vel lettere å se skjønnheten hos andre enn hos seg selv, I guess. Slik burde det ikke være

Camilla Acklam

Kjempefin bikini! Skal bli deilig med sol og sommer igjen! ;-)

Kristine Ullebø

Camilla Acklam: Helt enig! Gleder meg nåå :D

Ingrid

Hvor er bikinien fra?😍

For å bli fornøyd med utsiden må du falle til ro med deg selv innefra først. Bruk mindre tid på å følge med på hva alle andre gjør og ser ut, som alexis, og vend blikket inn mot deg selv heller ut mot noe som kan gjøre en nytte i verden

Alba Novo

Amazing bikini, it looks so cool!

Love,

http://enfantcoco.blogspot.com.es/

Kris

Du må fikse det sånn at man kan se bildene og videoene dine på bloggen ordentlig, når det kommer til å se de fra telefonen! De er forsøvet og vanskelige å se hele bildet!

Anna

Vel, man er jo bokstavelig talt litt naken i en bikini uansett da

Henriette Celin

Den var dødsfin!

Hvor kjøpte du den?

Kristine Ullebø

Henriette Celin: Jeg kjøpte den på khongboonswimwear.com!

Therese

Kristine, du er nydelig. Du er minst like fin som Alexis Ren, og du har ein flott kropp! Superfin bikini forresten <3

Kristine Ullebø

Therese: Tusen, tusen takk <3

mari

Hvor er den beige toppen fra som du har på så mange av bildene fra LA?

Kristine Ullebø

mari: Urban Outfitters :)

madelen

Til noen av dere over: Det å grue seg til sommersesongen trenger ikke bugne i om man er tykk eller tynn. Det å være ukomfortabel i sin egen kropp kan gjelde hvem som helst - uansett størrelse.

Og til deg Kris; heldigvis en liten stund til enda, men kjenner jeg deg rett så bruker du jo shortser allerede i april, så da blir kanskje ikke tilvenningen så gal? Og med en så smashing bikini vil du ikke se annet enn råflott ut! Lykke til :)

Charlotte

Kan du skrive et innlegg om spiseforstyrrelsen din??

Kristine Ullebø

Charlotte: Har ikke spiseforstyrrelse :) God fredagskveld til deg, Charlotte!

Henriette Celin

SV: Aha, takk ^^

Anna

KRISTINE JEG BLIR GAL HVOR FANT DU SANGEN TOUCH THE SKY EDEEMA REMIX????? Tror den er fjernet fra YouTube og jeg klikker, det er min favoritt sang, du brukte den i maybelline sminkevideoen din. PLS SVAR JEG DØR

Kristine Ullebø

Anna: Haha ååe! Jeg finner den ikke selv, jeg har den bare som en fil på dataen som fordi jeg lastet den ned i fjor. Om du legger igjen mailadressen din her kan jeg se om jeg får sendt lydfilen på mail til deg, hvis du ønsker? :)

Charlotte

Vel, jeg føler meg helt grusom i bikini, men hadde jeg sett en annen person i min kropp er jeg ganske sikker på at jeg ikke ville tenkt stort over det. Kanskje vi bare skal gi mer faen.. Sånn seriøst. Er vi litt chubby en dag på grunn av vann i kroppen eller ser helt fukka ut på et bilde, så hvorfor ikke le av det? Jeg mener, halloo, livet er en vits! Why so fuckings seriousss folz

Nå skal jeg legge meg og så skal jeg ta til meg det jeg nettopp skrev. God natt alle mennesker, husk: vakker eller ei, noen vil nok ligge med deg <3 ler*

Nei NÅ må du gi deg.. Du, ikke klar for bikinisesongen? Du er jo dritflott! Fyller du ikke inn bikinien - tren litt rumpe og spis litt mer proteinrik mat. Klem. (Alexis Ren er jo Gud ellernoe greier sendt fra Oven. Ikke alle er det, det sier jeg deg....)

Anna

Annahf98@hotmail.com

Nei nå må du gi deg kjære kristine! Du er fin, både personligheten din og utseende ditt. Hvordan kan du ønske å bli modell hvis du har ikke et sterk selvbilde? Hvordan kan du selge deg som modell hvis du tror ikke på deg selv en gang? Ikke at du gjør det med vilje, men du gir ut feil bilde til folk. Og si at du ikke er bikiniklar er feil. Mer sånn at du ikke er mentalt klar for å parade rundt i mindre klær blir vel mer riktig. Se for deg ei jente i 7/8/9/10 som leser dette. Deretter tenker på akkurat dette i friminuttene, i garderoben. Hvis Krisssy.blogg.no ikke føler seg bra nok, hvordan kan jeg? Tenk på søstra di! Jeg skjønner godt at alle har komplekser, ting de ikke er fornøyd med. Men det at du har så mye jenter som ser opp til deg og beundrer deg må nå lese at det peneste jente de vet om føler ikke at hun er bra nok for sommeren? Det eneste tiden i Norge der man kan svømme og ha det gøy? Hvis du vil vær den storesøstra som du aldri hadde, er det en ting som du må huske er at de prøver sitt beste på å bygg opp selvtillitten til lillesøstra, gir henne støtte og si de ordene som du manglet i ørene når du vokste opp. Hvis du har det så fælt med deg selv, vær så snill å finne ut av det. Du kommer til å ha det 1000000x bedre her i livet når du finner ut av det. Du er sterk, modig og goal-oriented. Du klarer alt. Men husk at det er helt greit å ikke mestre i alt. Du er født som du er, og det er en veldig blid, tøff, skjønn jente.

Elisabeth

Kunne du ha sendt meg linken og? Digger den sangen! Tuuuseen takk kjær deg!

Du ER virkelig nydelig Kristine! Men jeg lurer på hvorfor alltid følge trenedene? Er det slik at du ikke kunne gå i bikinitrusa slik som det ikke hadde vært en trend? Hvorfor alltid gjøre slik alle andre gjør? Når du skriver det på denne måten høres det ut som om du ikke gjør noe annet enn å følge trendene. Føler at andre jenter også føler på presset til å følge disse trendene da, og da ender jo de fleste opp med å gjøre akkurat det samme. Er ikke det litt kjedelig?

Du trenger ikke nekte for å ha spiseforstyrrelse for du ser ut som et vandrende skjelett!

Anna

Du har i allefall et forstyrret kroppsbilde, om du føler deg tykk i bikini.

Er det slik at hver gang du ser en pen jente så tenker du "må bli like pen som henne".

At du liksom skal passere alle jenter du møter på "skjønnhetsskalaen"? Er det det du hele tiden streber etter?

Å overgå alle idealene dine i utseende?

Anonym

Kjære Kristine! Jeg vet at dette sikkert ikke går inn på deg i det hele tatt, men jeg må bare fortelle deg hvor fantastisk nydelig du er:) Du har en fin kropp og et nydelig utseende, men etter min mening er det ikke det som gjør deg så nydelig. Du har en helt fantastisk utstråling, og du virker som en jente som virkelig setter pris på det du har, og sprer glede til absolutt alle rundt deg, og du har virkelig en helt utrolig personlighet, og etter min mening er det dette som gjør deg til den nydelige personen du er, Kristine<3

Helene

Herregud, Kristine sier ikke at hun føler seg tykk i bikini? Hun sier at hun ikke føler seg komfortabel, og det er noe helt annet. Er ikke sånn at tynn er det samme som fin bikinikropp? Nå mener jeg at Kristine ser bra ut, men hun kan ha komplekser hun som alle andre. Tror ALLE jenter har noen komplekser ovenfor seg selv. Det er ikke slik at for å være ufornøyd med bikinikroppen må det være pga ekstra fett. Det kan være alt fra å ikke være fornøyd over fasongen sin, ha for tykk midje, for små pupper, for brede legger, ujevn hud/hudfarge OSV. (eksempler på komplekser jeg har hørt fra andre)

Men man må bare prøve å gi litt faen, er nesten bare deg selv som tenker over det uansett.. Og hva andre tenker har ikke en dritt å si uansett :)

Ååå Kristine, du er jo bare helt smashing ut!! Hvilken størrelse har du i bikinien og vil du si at størrelsen er normal?

Sandra Khan

hei,

utrolig fin bikini. Har vært inne på den siden selv og tittet på bikinier, men utrolig vanskelig å finne riktig størrelse. Hvilken størrelse har du i bikinien din? Og hvor mye kostet frakt og eventuelt tollen? :))

Kristine Ullebø

Sandra Khan: Hei Sandra! Jeg har XS i overdel og underdel. Frakt + toll komme gjerne på et par hundre kroner :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no