hits

smoothie and bikini

Jeg har tatt sommer, jeg.Smoothie og bikini i april. Why not? Nei da, jeg måtte bare prøve bikinien på. Følte meg faktisk veldig fin i den! Den har akkurat slik passform jeg liker, og selv om overdelen ikke har innlegg gir den likevel litt push up. Så om dere står på prøverommet i klesbutikken og får panikk for sommeren fordi dere ikke føler dere vel i bikinien dere prøver; husk at det handler MYE om hvilken bikini du har på deg. Jeg føler det i alle fall slik. Altså, jeg kan gå fra å føle meg til en taper uten pupper og former, til en Victoria's Secret-modell, alt avhengig av hvilken type bikini jeg har på meg. Så prøv forskjellige typer bikinier, og finn den som fremhever det du liker med kroppen din best :-)

HerreGUD, så deilig å våkne hundre prosent edru i dag. Sola skinner og jeg er i kjempegodt humør! I dag skal jeg gjøre ferdig skolearbeidet for den kommende uka (er nesten ferdig, woho!), og så skal jeg på dansetrening med cheerleading-gruppa. Jeg vurderer å ta årets første joggetur ute også, om jeg får tid vel og merke. Det frister så sinnsykt! Og det minner meg på at vi har den SISTE COOPER-TESTEN NOENSINNE PÅ ONSDAG. Æææh!! Jeg har jo så vidt trent i vinter, men jeg har funnet ut at det handler 90% om mentalitet, i hvert fall i mitt tilfelle. Jeg gjør det like bra på cooperen om våren som jeg gjør om høsten, tatt i betraktning at jeg trener MYE om sommeren og er dermed i mye bedre form på høsten. Så, hvordan gjøre det bra på cooper? Jeg har en liten oppskrift for nettopp det - kan gjerne lage et eget innlegg om det før onsdag om dere vil. Er det stemning for det? :)

39 kommentarer

Sara

Jaaaa jeg er veldig keen. Har cooper test om noen uker og har tatt noen joggeturer ute. Så hadde vært kjempe bra å få en sånn oppskrift!!!

Natalie

Hvor er bikinien fra?😍

anonym

Ja, skriv gjerne et innlegg om cooper-testen!

Du så helt fantastisk ut i den bikinien! Kunne ønske jeg følte meg vel i bikini, forhåpentligvis kanskje en sommer i fremtiden..

Vanessa Lauvås

Likte godt bikinien :D

Hvorfor poster du ALDRI bilde av at du spiser en sjokolade eller en burger...?

Louise

Du är så himla fin!! Och du passade jättebra i bikinin<3

Henriette Celin

Den smoothie´en så helt nydelig ut! og wow, så brun du er. Veldig pen i den bikinien<3

Jaaa!

Ja for cooper innlegg

JA! Og du ser forresten super ut i den bikinien:)

Ingrid

Ja! Har coopertest om noen uker så det hadde vært supert :)

Anna

Herlig om du kunne laget et innlegg angående coopertesten! Du er nydelig som alltid! Missunder kroppen din, fysøren!

Camilla Acklam

Du må ikke tenke på at du har for små pupper. De fleste jenter ville drept for å ha kroppen din! :)

Martine Pedersen

Du er nydelig, Kristine. Kjenner følelsen av å våkne opp og ikke være bakfull, beste noen sinne - og hvert fall på en så fantastisk dag som dette åå

Kunne godt tenkt meg et innlegg om det jaa

Kaia

Hadde vært sykt hjelpsomt om du kunne lage et innlegg om coopertesten! :)

Ingrid

Den bikinien var superfin og du kledde den kjempegodt! Du er så nydelig! ♥

Eh

JA innlegg om hvordan gjøre det bra på coopern!

Kristine Ullebø

Gøy at så mange vara gira på innlegg om tips tips til cooper - jeg skal starte på det med en gang :D

Har du tenkt å skrive hvor bikinien er fra, eller? Tredje innlegg om den til nå lol

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg skrev det i kommentarfeltet på det forrige innlegget :) Khongboonswimwear.com!

Kristin Elihau

Har du et bilde av en modell med bikinien sånn vi ser hvordan den egentlig ser ut på en skikkelig kropp? :P Altså...Dette er noe lillesøstra mi på 7 kunne posert i og det hadde sett like flatt ut... :(

Ingrid

Skulle egentlig bare inn å kommentere hvor gira jeg er på innlegg om coopertest, for det er jeg virkelig, hadde trengt noen tips :p men så ser jeg også kommentaren over, kristin elihau, hvordan kan du si noe sånt?! Ikke bry deg om henne, jeg er like gammel som deg og har samme "problem" (små pupper), men synes egentlig det er minst like fint. Synes også det er godt at jeg kan sammenligne meg med deg, og det er deilig å ha et forbilde der man kan kjenne seg igjen selv! Kanskje du også kunne skrevet et innlegg om fordeler med små pupper? 😅

jaaa vær så snill å lag det innlegget

Celine

Husker vi hadde vår siste coopertest på vgs, vi skulle ha den like før russetiden startet og jublet over det. Så blir den utsatt til etter rt, og jeg tenkte at det bare var å glemme å få godt resultat på den, haha, men den gikk utrolig bra uansett.. så ja du har nok et poeng, jeg var bare så innstilt på å få et godt resultat og klarte det!

Anonym

Hei!

ELSKER bloggen din, og du er den største inspirasjonskilden min, helt klart!

Jeg har også veldig små pupper og sliter utrolig mye med å finne både bh og bikini som faktisk passer. De fleste er for stor, og jeg har liten erfaring med hvor jeg skal kjøpe bikini og by og hvordan bikini og bh jeg skal kjøpe slik at jeg får litt pupper.. Grunnen til det er kanskje fordi jg har prøvd bher og bikinier noen ganger, mn de er liksom for stor, og da har jeg mistet motivasjonen til å prøve flere... så kunne du plis lage et inlegg med hvordan bikinier og bher som er bra og kjøpe for oss med veldig små pupper (og som gir et løft slik at det kan se ut som man iallfall har litt pupper) og hvor det er mulig å få tak i dem?

JAA til innlegg om coopertest

Kroppen din er så fin, fy søren.. Skulle ønske jeg hadde en lik kropp selv - veier sikkert 40 kg mere enn deg, haha! Men jeg gjør i så fall noe med det, ser resultater sakte men sikkert :-) Du er veldig heldig som er naturlig tynn, det tror jeg de aller fleste av oss mener men er ikke alle som sier det rett ut. Noen av de derre "haters" mener nok det samme innerst inne, men du vet... Er nesten skam å gi andre komplimenter nå til dags vet du!

Veldig hot

Jeanette

Vil bare si jatakk til Cooper-innlegg!!! :)))) jeg trener masse, er i nokså god form, men sliter med å yte max på testen..

Se der ja! Bikinien der så jo utrolig flott på deg :) det gjør meg trist at du noen ganger føler deg uvel med kroppen din og jeg er så glad for at du bare prøvd den på og fant ut at du ble smashing med den på! Ikke for å sy puter under armene dine (er det sånn man sier det lol), men når du skal bade i sommer så blir det noen blikk fra de andre medbadere(igjen lol?) som vil tenke, fy for ei vakker jente! Hvordan ser underdelen ut bakfra? Er det vanlig eller string? Du har definitivt dolgt meg på den iallefall :)

Kristine Ullebø

Anonym: Wow, tusen hjertelig takk <3 Underdelen er en blanding av vanlig og string, du kan se bilde på instagrammen min @kristineullebo :)

Lol solgt ikke dolgt ;-)

Charlotte

Uansett hvor drøye bilder du legger ut så greier jeg ikke å finne noe seksuelt ved dem.

Vet ikke hvorfor jeg skriver dette, følte bare for det.

Er man en taper om man mangler pupper og/eller former?

Kristine Ullebø

Anonym: Nei, man er ikke taper om man mangler pupper/former.

Josefine

Så utrolig fin du er! Du kledde bikinien utrolig mye.

MAREN

Igjen - kommentarfelt er underholdning. Og ikke i mot deg, mot de jentene uten selvtilitt som er sjalu på deg, og som lar det gå utover deg. Det blir krig når bloggere tar silikon, men man får virkelig hørt det om man ikke har pupper også, får være måte på! Alle er forskjellige, og det bør de som sitter å skriver dritt skjønne selv også. Du er dritnydelig Kristine, livet er mer enn pupper, men det vet du garantert selv! Du har kanskje ikke store pupper, men lange bein jeg kunne dødd for og en fantastisk fin og stram mage! You look gorgeous bby

Charlotte må bætre mæ CHILL the fuck out! La vær!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no