hits

jeg slo rekorden!

inneholder annonselenkerTop from Nelly HERE, sunglasses from Ray-Ban HERE, sneakers from Adidas HERE, skirt from H&M, bomber jacket from Jofama

Jeg har fritime nå, så jeg er en kjapp tur hjemom etter å ha fullført noe jeg har gruet meg til en stund i dag... Nemlig cooper-testen. Ikke bare hvilken som helst cooper-test heller, men den aller siste noensinne. Gymlæreren min legger mest vekt på tredje klasse og har alltid sagt at det er det siste året som teller, derfor har jeg vært en smuuuule stressa for denne dagen. MEN JEG SLO REKORDEN MIN! Og det til tross for faktum at jeg har jogget EN gang på et halvt år, jeg trener nemlig aldri kondisjon om vinteren. Haha, dere husker hva jeg sa? Mentaliteten kan få deg lenger enn hva du tror. Jeg løp 2800 meter på 12 minutter, det er 100 meter lenger enn forrige gang. Jeg dreit meg litt ut med å begynne litt for hardt og jeg var dermed sikker på at jeg hadde brukt opp energien min, men de siste 200 metrene bare gunnet jeg på og det var SÅ digg å komme forbi den målstreken som jeg ikke nådde forrige gang. Jeg er full av lykkeendorfiner nå!!! YAAAS!! Dette var min 13. cooper-test siden 8. klasse, så nå kan jeg avslutte videregående med god samvittighet ;-)

Så, innlegget om tips til cooper-testen høres veeeeeldig populært ut blant dere slik jeg har forstått? Jeg har begynt på det og jeg kommer til å poste det så fort som mulig :-)

I dag kjenner jeg ekstra mye på løpegleden, altså!

17 kommentarer

Skikkelig fine farger til deg!

Men du burde sjekke ut kommentarene og det siste bilde på "jeg ser kanskje rolig ut"-innlegget ditt...

Kristine Ullebø

Anonym: Takk skal du ha!

Lårvalken min prater du om? Haha, det er ikke verre enn det :)

ICT

Herlig, flink du er :-D Flotte bilder av deg!

Hedda

Gratulerer! Så flink du er! Jeg har lurt på en ting ganske lenge nå. Jeg har ganske lange ben, omtrent som deg, muligens litt kortere. Hvordan finner du joggebukser som passer i beina? Jeg sliter så mye med det og finner aldri joggebukser som er lange nok. Hvor er dine joggebukser fra?Håper du tar deg tid til å svare:)

Camilla Acklam

Ja, det hadde vært supert om du la ut tips til cooper-testen! Husker det var min verste fiende før, og nå tar jeg opp gym igjen neste år. :)

Herreguuud, har ikke hatt en eneste en noensinne og går i tredje jeg også

Heldigvis skal jeg ikke ha en heller <3

Hvilken karakter er 2800m?

Gratulerer!!!:)

cece

Congratulation :)) Kristine will u make a video about ur LA trip?:)

Så bra du greide å slå rekorden din! Selv har jeg aldri hatt coopertest, til tross for at jeg går siste året på videregående, og vet ikke heeelt hvordan det fungerer. Men det virker ikke lett ! :)

Carol and Vero

This skirt looks so good on you, Kriss! I've seen it in the H&M stores many times and really liked it.

Have a nice Wednesday! :)

På vår skole er 2800 m grensa for 6-er, så vil tro det er en 6er for Kristine og. :)

Barbora

You look stunning girl $.$

Okay, så supert at du planlegger et cooper-innlegg, men føler likevel det er viktig å presisere at for mange så er det ikke mulig å få så gode cooper-test resultater kun ved hjelp av mental vilje. Du er tydeligvis genetisk disponert til løping, og det å være veldig lang og tynn hjelper jo. Altså, om du kun har løpt 1 gang de siste 6 månedene sier det jo seg selv at mye av grunnlaget for ditt resultat ligger i genene dine ;)

Altså, jeg hadde en i klassen på ungdomsskolen som var som deg - trente innimellom, men løp ikke særlig mye på vinteren. Dagen vi hadde cooper-test hadde hun glemt sko så hun løp i sokkelesten (merk at vi løp på løpebane inne), men likevel løp hun nest lengst av alle jentene, kun slått av en som satset på friidrett og da trente løping hver eneste dag.

Kult antrekK!

Ove

Du kler miniskjørt :)

Engebret Smidesnag,comment-115012980

Engebret Smidesnag: Jeg løp 2800 meter og fikk en 4-er, make no sense? (Vet at jenter for handicap)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no