hits

kleskode

For en fantastisk dag! Jeg kan krysse av min siste cooper-test og min siste historieprøve på lista, og nå har jeg faktisk helg i og med at jeg reiser i morgen. Jammen skinner sola i dag, også! Jeg kjørte hjem med tidenes glis om munnen, så nå sitter jeg for øyeblikket på verandaen og sipper å på en iskald Pepsi Max mens jeg blogger. Livet, dere. Skal straks komme meg inn og lage noe mat, og så må jeg en tur til byen for å kjøpe inn litt basic klær som jeg skal ha med meg til Dubai. Blir ikke mye lettkledde bilder der da, så dere slipper å bekymre dere for det, haha! Vi har fått kleskode, og her går det er knelange kjoler og overdeler som dekker skulderpartiet.

Nå må jeg komme meg i sving her! Preikast ;*

17 kommentarer

Har dere ikke begynt russetida ennå?

Ta med bra med penger hvis du får mulighet til å shoppe, lover deg du kommer ikke til å angre! Helt sykt hvor mange bra butikker det er der

Cecilie

Hei,

Jeg var i Dubai i påskeferien og når du er i type "turistområder" er det fritt fram å gå alkurat slik du føler for egentlgo (ikke i bare badetøy da). I kjøpesenter og i byen gikk jeg i en kjole som dekket skuldre, og en god del av låret men ikke kneet, og det var ikke noe problem. Jeg reiste faltisk ned uten noen klær som dekket knærne og det var virkelig ikke boe probelm! Dubai et veldig liberalt til å være et islamsk land. :-)

Barbora

Cozy photos <3 Have fun in Dubai'! The photos will be definitely WOW

Emilie marie

Jeg skjønner godt at du har fått kleskode, når du skal til noen andres land mp du jo respektere deres regler, akkurat slik folk som kommer til Norge mp gjøre det samme.

N

Sorry, har bare sett så mye av denne type kommentarer ang. Dubai-reisen din at jeg må bare:

Nei Cecilie, Dubai er ikke et "islamsk land". Det er en BY i det arabiske (ikke islamske.....) landet De Arabiske Emirater.

ehm, bikini nå? er det ikke mellom sånn 3 og 10 grader i Førde atm?

har du gjort om på kommentarfeltet slik at du må godkjenne kommentarer før de publiseres?

Hvor er genseren fra?:)

Kristine Ullebø

Anonym: Kjøpte genseren på Urban Outfitters i LA, trooor jeg det var :)

Hege Kristin

hørtes digg ut! :)

Camilla Acklam

Det har nok med at det er et ganske strengt muslimsk land. Har hørt skrekkhistorier derifra, men heldig vis så skjer ikke sånne ting ofte! :)

Cecilie

Hei N,

Tenkte egentlgi ikke å svare på dette da det er litt teit, men:

Et emirat er et land eller et område der statssjefen har tittelen emir. Dubai er et emirat som er en av 7 emirater i de forente arabiske emirater. Det vil si at Dubai ikke bare er en by, men fint kan kalles et land eller en stat.

ja det er det nok best du får kjøpt inn litt, du har jo ingen klær som dekker noe særlig mer enn fitta di

N

C: Wops, det visste jeg ikke - og nå følte jeg meg litt dum! Da beklager jeg, man lærer hver dag :)

ove

Får vi oppleve bilder av deg som "Muslimsk Dame " ?

Ingrid

Ukens spørsmål:

Har du tatovering på venstre side av rumpa? La merke til det på bildene hvor du har hatt på denne bikinitrusa... Både her og på "red lips" innlegget .. Synes tatoveringer er veldig fint selv, har ingenting i mot det :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no