hits

den beste helgen noensinneJeg kom nettopp hjem fra Dubai nå! Altså, WOW x 1000!!!! Jeg har hatt den mest fantastiske helgen noensinne. For et sted og for noen mennesker jeg har jobbet med... Jeg har såååå mye å vise dere. Har massevis av bilder som vil komme på rullende bånd de neste dagene, og så har jeg til og med filmet for dere - så her blir det Dubai-videoblogg folkens! Woho!

Det ble et brått steg tilbake i virkeligheten for min del, jeg har prøve i morgen - så her er det bare å legge bort mobil og data og konsentrere seg. Har seriøst sovet under 5 timer sammenlagt siden torsdag... Men mer om den historien senere. Jeg tror jeg må døgne i natt om jeg skal ha sjanse til å rekke over alt arbeidet jeg har hengende over meg nå. Om det går fint? Jepp. Jeg er så rusa på livet mitt at mangel på søvn er en bagatell-sak.

9 kommentarer

Hvilken sko-størrelse bruker du egentlig?

Eline

Heldig!! Så glad for at du har hatt en bra helg!!<3 God søndag

Elin

ÅÅ, du er så sykt heldig... du er så jævli pen og det høres virkelig ut som du har drømmelivet!! jeg er så misunnelig... nå skal jeg legge meg etter å ha blitt dumpa av kjæresten <3

nora

nydelig du er :D hvor er brillene fra er du snill?

pia

cool pic!

lunjasky.wordpress.com

Lunjasky bloglovin

Trude

Du er sykt flink til å blogge.. Jeg tenkte over det akkurat nå.. Du er jo så ung og du går jo skole.. det er det nesten ingen andre av de øverste på topplisten som gjør. Synes du er veldig flink som greier å kombinere trening, være med venner, blogge, skole og festing.. haha.. jeg er sånn som, kommer hjem fra skolen; går å legger meg..

Stine

Du burde bruke dette bildet som header, sykt fint!

Ida

Wow, så flott du er!

Julie

Skikkelig fint bilde av deg. Du ser så glad ut!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no