hits

mattetentamen; check!

Her var utsikten fra hotellet vi bodde på. Altså, det er jo bare helt sykt. Det var nesten så fint at det føltes uvirkelig, liksom! Her satt vi på uteområdet på loungen og spiste et lite mellommåltid og drakk iskald boksbrus (3 i mitt tilfelle, haha) + en kopp kaffe for å lade opp til neste fotoshoot. Hit dro jeg ofte bare for å hente meg frukt eller noe å drikke, sååå digg! Følte meg skjemt bort, jeg!

JEG ER FERDIG MED MATTENTAMEN!! Min siste mattetentamen ever!! Fy faen, jeg ER SÅ GLAD. Den gikk bedre enn hva jeg hadde trodd faktisk, men matte er et fag man aldri kan vite om det har gått bra eller ikke, så jeg tror jeg bare venter og ser til vi får karakteren tilbake. Det er helt sinnsykt digg å være ferdig i alle fall, nå kan jeg endelig slappe av. Resten av uka skal jeg seriøst ikke gjøre noe som helst skolearbeid, skal bare gjøre ting jeg vil og som jeg ikke har fått tid å gjøre de siste ukene. Fy søren, for et kjør det har vært.

Men pjuuh... PUST! Nå skal jeg på dansetrening, vi snakkes når jeg er hjemme!

14 kommentarer

Carina

Ser ut som et helt fantastisk hotell, og for en utsikt!! Gratulerer så mye med vell overstått mattetentamen! Husker at det var alltid den værste på VGS! :) Ha en super onsdag!

hadde satt veeeldig stor pris på svar på dette spørsmålet - har du noen smarte og gode tips til oppkjøring på bil? jeg har oppkjøring ganske snart og jeg håper virkelig på det beste!

Stine

Går du på dans? Hva danser du? :)

Kristine Ullebø

Stine: Jeg danser ikke, men er med på en cheerleading-dans som vi skal fremføre på et arrangement her i Førde på fredag :)

Camilla Acklam

Du er superflink! Selv sitter jeg med særemne, og gleder meg til dagens 1500 ord er skrevet, haha! Kos deg masse! :)

Ingrid x

Hadde mattetentamen i dag jeg også, i R2 da. Utrolig digg å være ferdig, er så sykt at det var min aller siste matteprøve, med mindre jeg kommer opp til eksamen da. x

Charmina

Åå kjenner meg igjen i dette! Er alltid deilig å bli ferdig med prøver. Du får kose deg på ferie :)

Katrine❤

Hei Kristine❤

Har eit spørsmål om du slit med strekkmerker? Eg e 178cm høg og slank og slit aller mest på lår områda. Så eg lurte på om du kanskje har noken erfaringa med da??

Kleeem❤❤

REBECCA HOLDER

FOR en lekker utsikt, også så deilig å endelig være ferdig med matte :-D

Julie

Hei! Har du s-matte? Har t-matte nå, men er usikker på om jeg skal ta s eller r1. Hva fikk du i T-matte og hva har du i S1 og S2?

Kunne du skrevet et innlegg om hvordan du øver til tentamen? Har igjen 5 av 7 tentamener nå, og kunne trengt noen tips ettersom jeg vipper i noen fag og tentamen er avgjørende

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg øver egentlig kun til mattetentamen :) Og da jobber jeg med eksamenssett og litt pugging av regler!

Vilde

Har du R-matte eller S-matte?

ICT

Gratulerer :-D Du skal ha for innsatsen du legger i skolearbeidet! Håper resultatet blir bra, og husk, om det ikke er "bra nok" så er ikke det verdens undergang :-)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no