hits

farris & juice bringebær

annonse

De siste ukene har vært et stresskaos uten like... Jeg har hatt full agenda hver eneste dag, hvor jeg har balansert prøve-øving, dansetrening og reising om hverandre. Pjuh, det er så vidt det har gått rundt, altså! Derfor har det vært helt perfekt å ha en flaske med Farris & Juice i skolesekken og i veska mi - jeg har nemlig blitt helt avhengig av den nye smaken; Farris & Juice bringebær!

Se så frrrrresh den er!!

Jeg elsker kullsyre, og jeg regner med at mange av dere er kjent med at jeg er veeeeeldig (....) glad i brus. Vel, dette er et perfekt alternativ. Farris & Juice er helt naturlig og inneholder ikke noe tilsatt sukker - den kan med andre ord nytes med veldig god samvittighet. Bringebær-smaken er såååå god og frisk! Om dere ikke har smakt den så må dere rett og slett bare prøve!

Den er spesielt god å ha med seg i sekken på tentamen, noe jeg regner med mange av dere kommer til å ha den del av fremover. Godt, og ikke minst viktig, å ha noe som frisker opp underveis :-)(Altså, hadde bare hestehalen sett slik ut hver dag?!)


Har dere smakt den nye smaken bringebær? :)
1x1 pixel counter :
4 kommentarer

Carol and Vero

It looks tasty! And I wonder you are wearing skirt already? :o Here it was snowing yesterday and the wind is still cold. :/

Cathrine

Så en test på Matkontrollen for et år siden av de drikkene der, og det viser seg at det er veldig mange sukkerbiter i en sånn drikk selvom det ikke er tilsatt sukker. Drikken inneholder mye naturlig fruktsukker, men det har samme effekt på kroppen som vanlig sukker når man drikker det. Så drikken er ikke så sunn som den fremstår! Synes det er synd de ikke gjør folk oppmerksom på dette ettersom at det faktisk nesten har samme effekt på kroppen som en vanlig brus.

Kilde: http://www.tv2.no/a/6808424/

Sofie

Hvilket objektiv bruker du nå? Vurderer å investere i en ny vidvinkel :)

Maiken

Ja nam de er så gode.. Fruktsukker er bedre en vanlig sukker. Hvor er skjørtet fra?:)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no