hits

weekendÅÅÅH! Dette føles jo bare helt uvirkelig nå... Haha.

Endelig helg! Vi skal fremføre cheerleading-dansen våres på en fotballkamp i hallen i dag, og så skal vi ut på byen etterpå. Gruer meg litt til å fremføre nå merker jeg, altså.... jeg kan ikke dansen skikkelig. Ueeh. Og jeg skal bli kastet opp i luften - så dette blir spennende. Men ååh, jeg gleder meg også da! Er helt utslitt etter disse ukene her så jeg har egentlig veldig lite lyst ut i kveld, men jeg vil jo gjerne være sosial så jeg tenker å ta det helt rolig og komme meg hjem i skappelig tid :-) RT starter neste helg for oss her i Førde, så jeg vil gjerne ha en rolig helg før det. Altså, er det bare meg eller kom RT LITT for fort....? Haha.

Men vi snakkes i morgen, dere! :-)

5 kommentarer

Camilla Acklam

RT kommer alltid fort. ;-) Jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle få oppleve russetreff på en måte eller en annen, så jeg ender opp som sanitetsvakt på russetreffet på Lillehammer, haha!

Kan dere filme dansen?

Syns også at RT kom litt for fort, det er ikke det at eg ikke gleder meg, for det gjør eg! Meeen bare plutselig var den her, hehe..

ingeborghegge

Så herlig ut der!

Vilde

Har du noen gang testet deg for hysterisk personlighetsforstyrrelse? Et av blant mange andre symptomer er behov for oppmerksomhet, blant annet gjennom å kle seg provoserende eller ved å overdrive sykdom. Kler du deg provoserende? Ja. Legger du på deg en sykdom kanskje ? ..

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no