hits

råkjøring i ørkenenHer er bildene fra råkjøringen i ørkenen! Jeg klarte så vidt å få til noen brukbare bilder, det var så sjukt bumpy og shaky under hele turen, haha. ANER dere hvor gøy det var? Noen av dere har kanskje gjort det samme? Sjåføren kjører altså superfort gjennom ørkenen og som dere ser på bildene er det jo ganske mange topper, så det var en smule skummelt, haha. Føltes noen ganger som om bilen skulle trille rundt, men det gjorde den heldigvis ikke... Dette må være et av de beste minnene fra Dubai-turen, tror jeg!

Hei, forresten! I dag har vi hatt forberedelsesdag til IT-tentamen i morgen. Trenger jeg å si noe egentlig? Jeg dro etter lunsj, og så har jeg brukt store deler av dagen på å kjøre rundt i russebilen vår og handle inn pynt til innsiden av bilen, som glitter, discokule og så videre. Woho, jeg er russ om 4 dager, jo! Vi starter ikke før natt til 1. mai her i Førde - og jeg ser nå at vi begynner veldig mye senere enn resten av landet...? Men på lørdag braker det altså løs, og det minner meg på at jeg må stryke russedressen min i dag. Viser dere så klart bilde av den når jeg er ferdig :) :)

12 kommentarer

Hva heter modellen som var med deg? :) var hun også norsk?

Madeleine

Når kommer russesangen deres ut?

Linda

Her starter også russetiden natt til 1 mai :)

Må du betale flybillett + hotell selv når du drar på modelloppdrag og modellrelaterte reiser, eller får du det dekket? Sånn som nå i Dubai, eller i fjor da du dro til New York :) ser utrolig kult ut!!

Haha, når dere i førde starter russetiden har romeriksrussen vært russ i 15 dager allerede, gjett om mange er lei..

Marie

Dere ble russ veldig sent ja! Jeg har nå allerede vært russ i nesten 3 uker.. Men det er jo mai som er den beste tiden å være russ :)

Ønsker deg en fin russetid og feiring! Sees kanskje på LS?

Klem

I Kristiansand begynte russetida 14. april

Maria

Jeg har vært på akkurat samme leiren, selv ble jeg litt småkvalm av 1 times konstant hopping i den ørkenbilen, men det var egentlig også utrolig morsomt! <3

m

virker som de i sør- og øst-norge er russ to uker tidligere enn resten av landet! heller ikke vanlig med bil/van/buss fra trondheim og nordover. skjønner at de sørpå trenger to uker "ekstra" med russetid, ettersom de legger så mye penger i buss o.l.! for min del var det nok med to uker.. hehe

Jeanette

Veldig få som har russebil i trøndelag

Vi blir heller ikke russ før natt te 1.mai, så DET GLEDES AS

GIIRA

Sara

I Ringerike ble vi russ allerede 1.april!! Én og en halv måned med russetid

Camilla Acklam

Åh jeg kjenner jeg har lyst til å oppleve alt det du gjorde på den turen! :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no