hits

nesten ved målstreken

annonselenker

Jakke Kristine 3 (fra Jofama by Kristine Ullebø), sko fra Nelly HER, singlet fra Nelly HER, shorts fra Jofama, smykke Nastygal, solbriller LeSpecs

Her har dere hele looken! Jeg digger kombinasjonen av militær-grønn og jordfarger.

I dag har jeg hatt min siste tentamen i programfagene mine. Faen altså, så kom jeg meg hit også. Tenk det, 13 år med skole. Det føles rart å være nesten ved målstreken. I morgen starter vi russefeiringa her i Førde, dere! Så vi har litt jobb å gjøre med russebilen før den tid, tipper vi blir værende på verkstedet til langt på natt. Jeg synes det er gøy å fikse på bilen jeg, da! Skitne hender, håret i en dott, musikk på anlegget i bilen og med russebil-jentene rundt meg. Da kan man ikke klage. Skal ikke legge skjul på at det er gøy å føle seg litt handy også, haha.

Det skjer veldig mye i livet mitt om dagen. Ikke bare har jeg en heidundrendes russefeiring fremfor meg nå, men det er også veldig mye gøy som skjer "backstage" her på bloggen. Jeg stikker til Oslo en liten tur på tirsdag for et veldig spennende møte! Altså, dere kommer til å digge det!! Har løpt en del ut av timen de siste ukene for å ta telefoner med samarbeidspartnere - alt for å få ting til å gå rundt, haha. Synes det har sin sjarm jeg, da. Men ja, mye spennende på gang, jeg gleder meg til dere får ta del i alt sammen :-))

8 kommentarer

Så gøy!

Christine

Kjempe fin look, elsker brillene og singlet'en :-)

Benedicte

Hei! Hva heter modellen på brillene dine?

Hege Kristin

så gøy! :)

TJ

Kos deg såå mye i russetiden! 6 år siden jeg var russ nå, men har masse gode minner, var så gøy!

Dennis

Love you, and youre body. So hot Kriss.

I miss you when you are not posting.

DJ

Camilla Acklam

Du har vært kjempeflink! :) Du fortjener å ha det kjempegøy i russetiden! :)

Inês Ferreira

Love your photos!!! What's your camera?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no