hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

trygg russetid

annonse

Russetiden er i gang! Dette er jo en frydens tid hvor glede og utallige herlige minner skapes, men også en tid hvor det er viktig å ta noen viktige forbehold. For å bidra til at disse ukene blir best, men tryggest mulig, kjører Boots Apotek en russekampanje! De gir bort 25% rabatt på en rekke russeprodukter som dere finner HER, og i tillegg tilbyr de klamydiatest som du får kjøpt hos dem HER!

Hva er klamydia, egentlig? Klamydia er en seksuelt overførbar infeksjon i underlivet. Det smitter ved kontakt av slimhinner på kjønnsorgan eller i endetarm ved ubeskyttet samleie. Visste dere at en av fem som har samleie med en smittet person, vil ut ifra statistikk få infeksjonen selv? Klamydia er den mest utbredte seksuelt overførbare sykdommen i Norge. Hvert år får 22 500 (!!!) nordmenn diagnosen!

60-80% merker ikke symptomer, så mange går derfor rundt med klamydia uten å være klar over det. De symptomene man kan merke (hos kvinner) er i alle fall følgende:

- Forandring i utflod: farge, mengde, konsistens

- Blødning mellom menstruasjoner

- Kløe/svie i underlivet

- Ubehag ved samleie

Så, hva kan du gjøre for å unngå klamydia? Først og fremst burde du bruke kondom. Det anbefales likevel å ta klamydiatest ved partnerbytte, og den du får kjøpt hos Boots apotek er enkel, sikker og diskret. Enkel fordi du kan ta urinprøve hjemme og sende den inn til analyse hos analyselaboratoriet Fürst. Sikker fordi det er den samme testen som benyttes hos lege. Diskret fordi du slipper å dra til legen og heller bare kan svippe innom apoteket og kjøpe den. Du vil ikke få noen henvendelser i posten heller.

Jeg synes dette er et veldig bra initiativ av Boots Apotek, for jeg vet at det er mange ungdommer der ute som ikke orker å dra til legen og teste seg fordi det kan være kleint. Det å svippe innom apoteket og kjøpe testen selv er jo tusen ganger mer lettvint :-)

Jeg fikk tilsendt en del av russeproduktene selv og denne energibaren fra Atkins var et av dem. FY så god! Jeg spiste den opp før jeg rakk å ta bilder, haha. Husk at det er viktig å spise nok i russetiden, så å ha med seg en energibar i russebukse-lomma er kanskje ikke en så dårlig idé. Jeg skal i alle fall gå til innkjøp av et par slike!

NYT russetiden, kjære medruss! Men husk å ta vare på dere selv inni mellom all festingen :-)
 

8 kommentarer

Henriette Celin

13.05.2016 KL. 18:22

Fine tips! Ingen tvil om at disse tingene er nyttig ^^

Camilla Acklam

13.05.2016 KL. 18:34

Kjempebra at du tar opp dette temaet! :)

13.05.2016 KL. 18:47

Lurer på hvor mye Boots betaler dere for å annonsere for dette..

S

13.05.2016 KL. 19:56

So you're not virgin! Write about this theme!

Marte

13.05.2016 KL. 22:30

Uff... Ok Kristine, jeg har lest bloggen din lenge. Og greit nok at du skal informere om en trygg russetid, kondomer, klamydia test og alt mulig... Men jeg har sett en side ved deg jeg absolutt ikke liker: Oppførselen din. Du må være den mest fjortiss bloggeren jeg har sett, og jeg syns du virker så sykt ekkel når du står å poserer med sånn kysse-fjortiss trut og de andre poseringene dine... Kan du oppføre deg litt mer voksent? Syns du virker så jævlig falsk

Michaela & Topea - Photography & Personal Blogg

14.05.2016 KL. 07:43

Hei, jeg er ny her og derfor tenkte jeg å kjøre en konkurranse på min blogg. Hvis du er fotograf og vil ha finere bilder så gir jeg en pakke med 45 Photoshop Actions fra Florabella. Sjekk ut mer informasjon på bloggen min.

Ønsker deg en veldig fin helg videre !!!

14.05.2016 KL. 08:51

Russetiden er jo nesten over, du burde postet dette før

14.05.2016 KL. 09:22

Vi går inn i siste helga med russefeiring, eigentleg burde du poste dette før..

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: