hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

neste stopp; stavanger!

God morgen, til dere som er oppe så tidlig :-) Nå drar vi til Stavanger på landstreff. ÆÆ! Gjett om jeg gleder meg! Alle sier at det er det beste i hele russetiden, men jeg tør ikke ha altfor stor forhåpninger, for da blir man bare skuffet føler jeg. Jeg prøver egentlig alltid å ha lave forventinger til ting jeg foretar meg, for da viser det seg som oftest ofte å bli sykt bra, hehe. Hotellet våres er gått i streik da, så vi får se hva vi gjør med overnatting... Hah, er det mulig. Våres flaks, altså. Vi får bare være positive, og se løsninger i stedet for hindringer. Alt ordner seg!

Let the adventure begin! Sol og fint vær, god drikke og gode venner - i Stavanger by. Dette kan jo bare ikke slå feil.

Ikke glem å følg med på Instagram (kristineullebo) og Snapchat (kristineul) i helgen.

4 kommentarer

Camilla Acklam

06.05.2016 KL. 10:23

Du er kjempeheldig som får oppleve dette! Kos deg masse! :)

06.05.2016 KL. 10:47

"Våres" finnes ikke i ordboka;) bare et lite tips

06.05.2016 KL. 11:09

Kos deg masse Kristine!! Blir nok dritbra :-)

Kan du lage et innlegg om hvordan å barbere armhulene? Jeg er ganske ung og tørr ikke helt å spørre noen om det, men jeg sliter med å ha svarte stubber og det blir liksom aldri bra.. og ettersom du er ei tøff jente antar jeg kanskje du ikke synes det er så flaut å lage innlegg om det? Håper du gjør det <3

Line

06.05.2016 KL. 11:34

Hei Kristine! Kos deg masse på landstreffet! Vi sov bare i russebilen vi, det gikk helt fint! Det er det de fleste gjør, så det går nok fint at dere ikke har hotell. Have fun!

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: