hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

når du nesten blir blind på ene øyet

Her om dagen var jeg seriøst sekundet fra å bli blind på øyet.

Jeg var ute her om dagen. Stod og danset i en stor folkemengde og det var sent så det hadde blitt mørkt ute - plutselig må jeg knipe øynene mine igjen fordi noe treffer meg hardt i øyet. Har ikke peiling på hva det var, alt jeg husker var at det gnistret og det var varmt. Jeg gikk inn i russebilen med en gang og fortalte det til de som var der, og da jeg sa at jeg følte en rakett traff øyet mitt var det bare folk som lo, haha. (Naturligvis... Men det føltes ut som en rakett, seriøst haha) Men så ser jeg i speilet at mange av øyenvippene mine har BRENT av (???) og at jeg har fått sår både over og under øynene. Jeg aner ikke hva det var, men shit, så merkelig?

Alt jeg tenker på er hvor galt det kunne gått om jeg ikke hadde tatt igjen øynene... Vedder på at jeg hadde vært blind nå, da.

Har sminket over det meste nå, men dere ser kanskje noen småsår over og under høyre øyne her.

Så folkens, pass på i russetiden!!

Jeg smiler likevel, da. Nå skal jeg møte jentene fra bilen og vi skal stryke logo på hettegenser. Vi har jo grå hettegenser og hvit longsleeve, men vi vil ha en mørkeblå hettejakke ogsååå :-) 


 

5 kommentarer

05.05.2016 KL. 19:46

Uff! Var sikkert en sigarett noen hev fra seg ://

05.05.2016 KL. 20:18

Kan du lage sminkevideo? :-) Sminken din er såå fin!

Camilla Acklam

05.05.2016 KL. 20:54

Enig med kommentaren over, var sikkert en sigarett, eller en glo fra en sigarett. Folk burde virkelig passe på, fordi det er virkelig ikke greit å sette andre i fare på den måten.

05.05.2016 KL. 21:28

Kan du lage en video der du viser hvordan du legger eyeliner? haha, jeg sliter skikkelig med det!

God bedring med øyet, du er nydelig <3

Helena

06.05.2016 KL. 15:00

Ah - ikke gøy! Fikk selv en rakett (nesten) i øyet på nyttårsaften for et par år siden. Mitt halve høyre øyenbryn svidde av! Det er i sånne øyeblikk man innser hvor heldig man var for å beholde synet!

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: