hits

hvor lenge har dere lest bloggen?Jeg har blogget meg gjennom siste del av barneskolen, hele ungdomsskolen, og nå straks.. hele videregående. Det er jo helt sprøtt. TENK AT JEG SNART ER FERDIG PÅ VIDEREGÅENDE. Jeg har faktisk ikke ord for hvor merkelig det føles. Men det skal bli SÅ gøy å ta dere med på reisen! Jeg har inngått noen veldig kule samarbeid for det kommende året, så nå gleder jeg meg enda mer til å ta fatt på "friåret" mitt. Tror dette blir et år hvor dere kommer til å bli skikkelig godt kjent med meg - jeg kommer til å dele enda mer av meg selv enn hva jeg har gjort de siste årene. Jeg lover dere at jeg skal ta dere med kjempemye morro. Og sprøtt... Haha. Gled dere :)

Nå skal jeg vaske ned russebilen med jentene, og så skal jeg øve til engelsk eksamen. Ååh, det er deilig å være ferdig med russetiden. Spise middag hjemme, være edru mer enn 12 timer i strekk, få tid til å blogge, kunne se Skam... ja, dere kjenner regla. Jeg har savnet hverdagen faktisk - for det er jo tross alt den som er best. Selv om rt var a-m-a-z-i-n-g.

MEN! Hvor lenge har dere lest bloggen min? Det hadde vært spennende å høre! :)

71 kommentarer

Celine

Så gøy innlegg! :) Har lest bloggen din siden 2014;)<3

Johanne

Fant den idag, og har bare lest dette innlegget! Men tror jeg kommer til å lese den leeeeeeenge fremover, ny favoritt blogg!

fats leser siden 2011. sykt fint å se forandringen din Kristine:)

Jeg husker faktisk ikke hvor lenge jeg har lest bloggen din... men jeg har iallefall lest den lenge, men tror jeg begynte å lese den 2013-2014 ish :) og leser bloggen din hver dag, og jeg elsker den, håper du kommer til å blogge lenge fremover også :) digger deg!!!

Ariel C

Tror jeg har lest siden 2012 eller 2013 :)

andrine

har lest bloggen din siden 2013! stor fan

2011!

Synne

Har vært fast leser siden 2011! Din blogg er desidert den beste jeg leser❤️

Var innom bloggen iblant i slutten av 10.klasse/ begynnelsen av videregående, og ble fast leser i 2014

Ingrid

Siden 2010-2011, husker du hadde de turkiseblå conversene 😂

Helene

siden 2011 :)

Jeg leste litt noen ganger i 2013, men tror ikke jeg ble helt fast leser før i begynnelsen av 14 eller slutten av 13!:) elsker bloggen din, du er så inspirerende!

Celina

Favoritt bloggeren siden 2013 og er enda favoritten!!

Fast leser siden 2011 faktisk!

2011

Er like gammel som deg, og lest den siden 2011!

2014 <33

Evelyn

Har lest bloggen din så lenge jeg kan huske.Du hjelper meg utrolig mye gjennom hverdagen.Ser ufattelig opp til deg som person❤Du er helt Amazing

Begynte i 2012-2013. Vill bare si at du er den beste bloggeren på topplisten. Jeg har alltid vært fast leser på bloggen din siden jeg oppdaget den. Du kommer til å nå stort i livet. Jeg liker hvordan du er så dedikert på å gjøre det bra på skolen og jeg føler at du har motivert meg på å gjøre det bra oppgjennom tiden.

Så tusen takk, Kristine❤️You go girl

Var på leirskole med deg i 7. klasse og fikk høre at du hadde lagt ut noen bilder fra der, så begynte å klikke meg innom bloggen din litt da, men du var ganske dårlig til å oppdatere så jeg falt ut. Når du kom på topplista fortsatte jeg igjen :)

T

Du var sjukt lik lillesøsteren din på bildet av deg fra 2010!

Ann

2011, du er en av få bloggere som faktisk blogger regelmessig, og variert, noe som har holdt interessen min oppe for bloggen din i alle disse årene :)

Frida

Har lest bloggen din fra 2011 og helt til nå, hver eneste dag. Du er uten tvil den mest interessante bloggeren jeg noensinne har kommet over, og det er alltid en fryd å lese innleggene dine!

Siden 2011-2012 vil jeg tro

Linda

Siden 2013 trooor jeg :-)

2012 trur eg

Ida

Du var så naturlig og pent sminket i 2012! Nydelig er du

Victoria (Denmark)

Since summer 2012. My cousin showed me your blog and I've literally been reading it EVERY day since..! Crazy to think about actually, but it has just become an "everyday" thing to do.. But still almost four years in a row.. - if that dosen't explain how great your blog is I don't know what does... <3

Btw, I wish you the best of luck with your exams!

Xx

Anne

har lest bloggen din siden den sommeren "Ullebø-shortsen" var THA SHIT. Men når var det egentlig?

Ida

Tror jeg har lest bloggen din siden vi begge gikk i 9. klasse kanskje? Husker du ble linket av stina.blogg.no, som har blitt veldig kjent, og som jeg også er fast leser av fremdeles :)

trot det har vært så lenge som siden 2013 kanskje

Elise Schøyen

Siden 2011:)

2013 :)

Linda Kristiansen

Tror jeg har lest bloggen din siden du gikk i 9ende klasse :) Jeg har i hvert fall lest den en goood stund :D

Har følgt deg helt siden 2011 og syntes du er en så inspirerende og flott jente! Så deg også på landstreff i Stavanger og trodde virkelig ikke at det gikk an å bli finere enn hva du er på bilder, men du er jo sykt mye finere i virkeligheten!! Stå på og lykke til med alt som skjer etter videregående<3

Fra 2011 tror jeg :) Fast leser siden den tid!

Maren

Siden 2011!!

Haha, oppdaga nå hvor sykt pen nese du har! :)

emilie

litt i 2012 og 2013, men begynnte for ekte i 2014!<3

Marte

Fast leser siden 2012!

Siden bekmørk-øyenbryn perioden din;-)))))

Lise

Har lest den siden 2011, etter en shout out fra Kristineam om jeg ikke husker feil:) Vært trofast leser i 5 år, og det kommer jeg til å fortsette å være i minst 5 år til<3

Megan

Har lest bloggen din i snart 3 år - og den blir bare bedre og bedre!

Victoria

Jeg har lest den siden 2012! :-)

Rebecca

Tror jeg aldri har kommentert før men 2011

Thea

2011, helt sykt!

Cathrine

2013! :)

Andrine

Tror jeg har lest siden 2013 og bloggen din er helt fantastisk:)

Live

Har lest bloggen siden 2011! Det er 5 år det, hvor ble tiden av!? 🙈

maren

jeg har lest bloggen din siden 2011 faktisk!

TJ

Har lest bloggen din siden du var 15, så er noen år nå!

Guro

Har lest bloggen din siden 2011, og kommer nok til å lese den i en lang stund fremover også <3

Begynte etter språkreisen i 2014

Anne Lise, 99

2012/13 :D

Janita

Fast leser siden 2012!:))

2011

Emilie

Fast leser siden 2011!

2013

Hennie

sidan 2012!

Startet å lese bloggen din i 2013 :)

Frank

Vel... lest den siden i ettermiddag... :P Muligens den ferskeste leseren du har på bloggen din.. :)

Malene

Lest litt siden 2010, men først fast leser de siste årene. Utrolig gøy å se utviklingen din fra å ha en liten drøm om å bli modell osv til å reise verden rundt på modelloppdrag. Føler jeg kjenner på gledene sammen med deg! Du er den eneste bloggen jeg leser og som jeg dag etter dag har lyst til å lese på grunn av din ærlighet og din åpenhet til bloggen. Jeg er også høyst imponert over at du dag inn og dag ut alle disse årene aldri svikter eller gir opp, og du klarer alltid på en eller annen måte å gjøre bloggen din bedre. Du er kanskje den bloggern jeg føler blogger med absolutt hele hjertet. Din positivitet og glede smitter, men du er også menneskelig nok til å vise de mindre pene sidene av livet som hardtarbeidende ungdom uten at det blir klaging i det hele tatt. Du er kjempeflink Kristine! Takk!

Camilla Acklam

Jeg har bare lest den et år, hahah :) Så bra du koste deg masse i RT!

Hedda

Shit har lest den siden 2011/12? Føler ikke jeg har lest den i mer enn 1-2 år, ettersom du er en av de bloggene jeg leser fast som jeg begynte å følge sist... Nå ble jeg sjokka her, tiden har jo bare flydd forbi etter barneskolen?

Barbora

Since 2014 bae :)

Husker ikke hvor lenge, men begynte da jeg fant ut at du var fra Førde (har bodd der selv). Et år kanskje! Liker deg og bloggen din veldig godt! :) Fast leser :)

Elin

Har lest bloggen din siden 2013! Jeg er fast innom bloggen din, jeg virkelig elsker bloggen din

Elysian

Siden september 2010 tror jeg :) Du la igjen linken din ang en bloggvurdering på min forrige blogg.

selina

2013 tror jeg

celine

2012 tror jag! :D

Martine, 97

Siden 2011 - digger deg enda ;-)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no