hits

i dag føler jeg meg som SKAM-Noora

Herregud, tusen takk for at dere er så snille mot meg for tiden! Jeg mener, dere er alltid snille, men de siste dagene har dere virkelig vært rause i kommentarfeltet altså. Digger at dere kan relatere til det jeg kommer med, det er jo det som er et av målene med bloggen min. Wihuuuu.

I dag har vært en fin dag! Jeg føler seriøst at jeg har sommerferie. Faktisk er jeg bare 3 eksamener unna ferie.... DET ER SYKT. Så i dag stod jeg opp, brun og fin etter gårsdagens selvbrunings-runde, og laget meg en digg frokost som jeg nøt mens jeg så en episode Keeping Up With The Kardashian og gledet meg til å ta fatt på dagen. Det var jo så fint vær i dag! Nå er det riktig nok overskyet, men det går helt fint.

Altså, jeg vet ikke med dere, men jeg synes denne pizzaen fortjener 3 bilder. Dere skjønner, et av mine daglige dilemmaer er faktisk helt seriøst; hvilke bilder skal jeg ikke ta med i innlegget? Det er en evig struggle. Her fikk dere alle 3, selv om jeg synes det ble litt mye. Pytt, pytt. Vi hadde pizza til middag i alle fall - det var poenget.

Jeg har også vært en tur i byen for å møte Vemund og Vibeke, og det var superkoselig å catche up igjen! Haha, disse kan jeg seriøst prate med alt om. Så mye at det nesten ikke egner seg å sitte på en café midt i byen midt i lørdags-rushet.

ENDELIG kan jeg også si sånn: "Skal vi møtes og ta en kaffe?". Det har jeg ventet lenge på.

Og så har jeg på meg noen bukser i dag som får meg til å føle meg som Noora i SKAM. Dette var litt dårlig bilde av buksen da, men de er i alle fall litt sånn loose fit. You know what I'm talking about! Har lett etter noen slike SÅ lenge, men alle jeg har prøvd har ikke vært fine i livet. Denne er veldig stram i livet og det digger jeg, synes det får frem de små formene jeg har :-)Suss til dere!

26 kommentarer

Fiiiiine Kristine!!<33

Ser foreldrene dine på skam

Kristine Ullebø

Anonym: Nei, tror ikke de ser Skam haha :P

Katrine<3

Så fin!!! <33

I like your jeans :) Will u share new video ? You promise a video about ur Dubai trip and cheerleader dance :)

Kristine Ullebø

Anonym: Yes! I'm editing the video now :D

Kristine Ullebø

Anonym: I haven't found a video of the cheerleader dance yet, but if I find someone who filmed it I will try to upload it here! :)

Ragnhild

hvor er buksene fra??:))

Kristine Ullebø

Ragnhild: Buksene er fra XX-XY-merket på Junkyard :D

Ragnhild

det var fine bukser, du passet de! hvor er de fra?

Hei, jeg så på mystoryen din du hater sånne klikkinnlegg. Jeg lurte på om du kunne skrevet et innlegg om hva du syntes om det og de som gjør det. Jeg elsker bloggen din og deg og elsker at du er så ekte og ikke en sånn "klikkhore" ❤️

S

Hvor mye betalte du for khongboon bikinien inkl. frakt og toll? De eeer så fine!!

Når kommer videobloggen med broren din? :)

mig

Veeldig fin bukse! Digger at den var akkurat passe fit! Har selv begynt å gå etter bukser som ikke sitter som pølseskinn lengre, og gjerne bukser i litt grovere jeansstoff. Er så lei "jeans" som ser ut som en tights :p Du kledde i alle fall buksene veldig godt! Håper du får en fin lørdagskveld videre. Klem :-)

Line

Heii, kan du lage sånn russe guide? Eller eventuelt spørsmålsrunde om russetiden?

Vilde

Anbefaler deg å skrive et innlegg om slike klikkoverskrifter. Du er utrolig flink til å ordlegge deg og få frem poeng, så jeg tror du kunne skrevet bra om det tema! :D

Hvilken størrelse har du i buksen? Den så jo lang nok ut!!

Tiril Asbjørnsen Lillestø

Jeg digga innlegget ditt om hvordan man kan gjøre det bra på engelsk eksamen!! Kan du skrive et slikt et om norsk eksamen også? Både bokmål og sidemål, hadde vært helt supert! Har selv eksamen i det, + spansk og treningslære. Lykke til med de tre siste eksamene dine <3

Malene

Hei! Jeg googlet erfaringer med restylane skinbooster og så kom bloggen din opp! Håper ikke det kommer mer krisepoliti nå som jeg tar opp sånt i en kommentar. Jeg lurer på om du har prøvd dette mot eventuelle aknearr? Og viss ikke, funket det mot rynkene? Jeg håper det kan bli redningen for mine aknearr!! Klem

ICT

Haha, jeg også føler at jeg må velge et eller to bilder av "samme bilde" for at det ikke skal bli too much, men på andres blogger har jeg ingenting imot mange bilder, så lenge det er litt forskjellige vinkler :-D

Frida

Hvor fikser du øyenbrynene dine? :)

Kristine Ullebø

Frida: Jeg fikser dem selv :)

Camilla Acklam

Du er så heldig som får tatt bloggbilder med så fin natur! Og buksene var kjempefine. ;-)

Nora

Hvor er buksene fra? :)

Hvorfor vil du ikke svare på spørsmålene om Khongboon bikiniene dine? Ser flere som lurer på det samme som meg når det gjelder, frakt, toll og leveringstid.

Kristine Ullebø

Anonym: Fordi jeg husker ikke, det er så lenge siden :/ Frakt+toll kom på et par hundrelapper (det går an å regne ut), og leveringstiden var vel 1-2 uker :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no