hits

one of those days

I dag våknet jeg og følte meg litt sånn her:

Vondt i hodet, tung i kroppen og sliten etter en natt med lite søvn. Men vet dere? Det går helt fint, for slik er det bare en gang i blant. Så jeg dro på skolen og fikk unnagjort den engelsk-presentasjonen som jeg hadde gruet meg til. Hah, så latterlig deilig å krysse det av listen! På slutten av dagen bestemte jeg meg for å være fornuftig og dra hjem og slappe av, så nå ligger jeg omringet av masse puter og dyner og slapper maks av med en stor og kald flaske Pepsi Max ved siden av meg. Vanligvis har jeg en sånn greie at jeg MÅ fullføre skoledagen, men i og med at jeg har eksamen på mandag og tirsdag tror jeg at jeg vil ha alt å tjene på å slappe av i dag og bare fokusere på å komme meg til hektene. Viktig å lytte til kroppen!

Så ja, noe mer spennende enn det har jeg egentlig ikke å meddele i dag. Eller jo! Jeg tenkte å vise dere den nye skinnshortsen min som jeg allerede er blitt superglad i. Skinn er virkelig the it for tiden, i alle fall hos meg! Jeg vil helst bare ha alt i skinn, spesielt når det kommer til underdeler. Husker dere at jeg var helt obsessed med å finne et innstillsittende skjørt i skinn med sølvdetaljer? Jeg fant en nettbutikk i går med maaange slike skjørt. Ble helt i hundre! Jeg tror jeg blir å klikke dem hjem, så jeg skal vise dere :-)

Denne sommeren er jeg skikkelig inspirert på klesfronten! Lover å dele masse outfits fremover.Skjørtet er fra IvyRevel

19 kommentarer

Maren

Nydelige bilder av deg

Maren

Hvor er genseren fra? Dødskul!

Kristine Ullebø

Maren: Genseren er fra ADIDAS :)

Emilie

Ååå det var en fin shorts! Eg syntes skinn shorts er sååå fint. Hva syns du om denne? Eg vurder å kjøpe den http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=73980801&ref=ads&myad=73980801

Du har en kjempefin blogg!

Hilde

Hei! Jeg leste at du er plaget med oppblåst mage. Så leste jeg at du laget hummus her en dag. Så da tenkte jeg at jeg ville si (just in case du ikke vet det), hvis man ikke skyller kikertene lenge (og da mener jeg mer enn 30 sek), så blir man sinnsykt oppblåst. Og ikke oppblåst bare en dag, men oppblåst 24 timer i døgnet i mange dager! Snakker av erfaring :)

Kristine Ullebø

Hilde: Hei du! Hææ, seriøst? Jeg vasket dem ikke i det hele tatt jeg, bare helte ut væsken i boksen. Da skal jeg huske det til neste gang :) Takk!

Hege Kristin

fint antrekk! :)

HK

Elsker solbrillene! Hvor er de fra?

Kristine Ullebø

HK: Solbrillene er fra Ray-Ban :)

Så utrolig pen du er! Men er du ikke redd for syreskader på tennene av å drikke så mye brus?

Kristine Ullebø

Anonym: Tusen takk! Nei, syreskade er noe jeg egentlig aldri har vært redd for... :p Kanskje jeg burde - haha!

Kari

Hvilken størrelse har du i bikiniene dine fra khongboonswimwear.com?

Kristine Ullebø

Kari: Jeg har XS :)

Hvilken størrelse har du på Noora-buksen?

Katrine

Når skal du sende bikinien? Sitte å vente på den lenge no😋

du ser kjempe bra ut for tiden!!!

Pernille

Framføringer er så bullshit, hvordan skal det liksom forberede oss på voksenlivet?

Julie

Hvor har du kjøpt Adidas genseren? :)

Camilla Acklam

Den shortsen var kjempefin! :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no