hits

fra kamerarullen min

Skifting i bilen på shoot i ørkenen / På vei til skolen pleier jeg nesten alltid å ta et bilde av meg selv med mobilen for å sjekke om sminken er on point. Hahaha! Det er i dagslys man ser hvordan sminken faktisk er, eller hva?

Fruit and smoothiiiiie. Hjerte.

CANDICE. Enda mer hjerte. Jeg pleier ofte å screenshotte bilder som jeg finner inspirerende, og hun er en av dem jeg har lagret x-antall bilder av. Herregud, hun er så sykt vakker at jeg ikke har ord som strekker til engang. Woman crush deluxe! // Summer vibes! Haha, det var tilfeldig at disse to bildene kom ved siden av hverandre...

Palmer og bikini.

Jeg savner LA og Pål for hver eneste dag som går... Heldigvis kommer han hjem om TO uker! Herregud, så sinnsykt fort tiden går! Jeg følte jeg nettopp sa hade til han.Dubai vibes. Den maten som dere ser her er trolig det beste jeg har smakt i hele mitt liv. Og det sykeste? Null kjøtt! (Det ligger to kjøtt-stykker øverst på tallerkenen, men de spiste jeg ikke) Skulle ønske jeg hadde oppskrift på de falafelsene der, ass.

10 kommentarer

Vivel S

Åå så mange nydelige bilder! <3

mariam

så fiiine bilder😊

har du vsco?

S

Kunne du lage et innlegg aka det til engelskeksamen, bare at det er nynorskeksamen som står i fokus?:)) har eksamen på mandag, og er kjempenervøs for at det er noe veldig viktig jeg glemmer å øve på. Takk på forhånd<3 elsker bloggen din!

Hege Kristin

fine bilder :)

Carol and Vero

Hi Kristine! I haven't been on your blog for a while cause our internet wasn't working. I looked forward to read all your posts! :) Just like Candice's your inspiration, you are mine. Because you wear your clothes with confidence and grace. You also got very clever opinions. And we're the same age! I always translate your posts. :D And here and there I even understand a few norge words! :D

Enjoy the weekend. :) I'm looking forward to read about your new chapter in Oslo!

Carol and Vero

Oh the link to the blog doesn't work. Now here it does. I'd be so glad if you visited! But plese don't think I commented because of that. I didn't, I really do love your blog. :)

Anna

hvor trener du din rumpe? skjillnaden er enorm!

Camilla Acklam

Rumpa di er til å dø for, hahaha! :)

David

Nice Photoes! Do you have pictures with the beautiful pants you are wearing when you leave the car?

harru redigert rævva di elr?? lol

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no