hits

the perfect jeans

Her om dagen var jeg og jentene i byen i fritimen for å kikke litt i butikker, og plutselig skimtet jeg et par jeans på 50%-stativet på Bik Bok. Jeg kjøper sjelden ting på salg fordi jeg VET at det er ikke verdt å bruke penger på klær som er helt ok fine og ikke noe mer, bare fordi det er billig, men det finnes enkelte unntak når du shopper på salg. Som denne skatten her.

Altså, disse jeansene er akkurat hva jeg har vært ute etter. Ekte dongeri i en fresh blåfarge, med et stramt og kort liv. Jeg synes low waist er så sexy! Og ja, jeg vil faktisk tørre å innrømme at jeg følte meg veldig fin i denne buksa. Damn it, det er lov å gi kompliment til seg selv en gang i blant. Det er ofte jeg står i speilet og tenker at ditt og datt kunne vært bedre - det gjør vi vel alle en gang i blant - men jeg liker at jeg klarer å fokusere på de gode sidene med meg selv. Det er helt OK å ha komplekser (ingen er jo perfekte), så lenge de ikke blir altoppslukende.

Positive vibes! Finn de bra sidene ved deg selv og embrace them.

Ok... Dette tok litt overhånd. Det var altså den nye jeansen jeg skulle vise dere.Slik ser de forresten ut nede. Ha meg unnskyld de slætne slippersene fra 2001 (de er ADIDAS faktisk... Men de ble kjøpt FØR merket ble inn igjen, det forteller dere kanskje litt), men jeg orket ikke å hente andre sko. Så da ble det disse, hehe.Jeansen er kort og litt vid nede, noe jeg vanligvis hater, men jeg har faktisk fått litt sansen for det den siste tiden. Får litt vintage-preg av det, rett og slett. Jeg planla egentlig å sy dem inn nede, men jeg tror jeg dropper det, jeg.

Hva synes dere, da?

20 kommentarer

hanne

hvor er toppen fra?

Hvilken størrelse har du i Noora-buksen?

Carol and Vero

I think they are great! I've got similar from h&m we dont have Bik Bok here. :(

Ellie

fin jeans

Kjempefin! Å det er lov å tenke positivt om seg selv, det er til og med lov å skrive det på bloggen

Hege Kristin

fine! :)

Henriette Celin

Du så veldig flott ut i den også! En stilig bukse :-D

Må være lov å si at man selv ser fin ut om man føler seg fin ^^

Bruker du buttlifteren hver dag?:) er den ubehagelig å gå med synes du?

Thea

Døøødsfin jeans!!<3

Karoline

Den kledde du skikkelig godt!!

Sarajaneeth.blogg.no

Ååh ! Drit fine på deg ! Ærlig sak :o

Magemusklene dine er til å dø for! Haha! :)

jeg elsker deg!! du er et så sunt, godt og inspirerende forbilde og det har jeg syntes de siste årene jeg har fulgt deg! at det er lov å elske seg selv på en sunn måte og måten du viser at du lever, aldri la noen ødelegge gnisten i deg.

J19

Frida

Hvor har du kjøpt toppen? Så fin! :)

Ida

Tror det er samme buksen jeg også har, elsker den!! Vet ikke om det bare er meg men jeg føler den gir litt ekstra former også på en måte:)) veldig fornøyd

vilde

Jeg undrer meg over at ingen kommenterer på at du ikke bruker bh?? Bruk bh, du er 19 år! Det ser lite påkledd ut å ikke bruke dette, og det er noe folk nærmest forventer at du skal bruke, uavhengig av størrelse osv. Rart at jeg føler jeg er nødt til å fortelle deg dette.

Stine

Du er så utrolig fin med hårtopp!

Kaller du dét low waist??

HAnne

Hva heter modelen på buksen? Helt syyyykt fin på deg!?

Fanden Sjæl,comment-115233744

vilde: Dette er da virkelig ikke din business! Er vi plutselig nødt til å gjøre alt folk "nærmest forventer" av oss? BH er frivillig, folk tåler å se en pupp, og alle har det bedre om ingen prøver å diktere hva vi skal ha på oss.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no