hits

gårsdagens antrek

sponset produkt + adlink


Jumpsuit from Ivyrevel, shoes from ADIDAS (here!), sunglasses Cheap Monday, jewellery NastyGal

Her er gårsdagens outfit. Vel, helt til det plutselig begynte å hølje ned, haha. Heldigvis varte det bare i går kveld, og da satt jeg inne og jobbet med eksamen, så det gjorde meg absolutt ingenting. Det var faktisk litt koselig å høre regnet slå på vinduet :) (Jeg føler nemlig det KUN er fint vær når jeg har eksamen jeg må jobbe med... Flere som følern?)

God søndag til dere! I dag våknet jeg av meg selv 08:00, så da var det bare å ta på seg morgenkåpa og tusle inn på kjøkkenet. Er det bare jeg som elsker de stille morgentimene før alle andre våkner? De er helt fantastiske! Jeg føler at tiden står stille, og at jeg får tid til å gjøre ting jeg vanligvis ikke får tid til i en hektisk hverdag. Pjuh, throwback til da jeg gikk i type 8. klasse kunne jeg sove til 14:00 på dagen. Nå hadde jeg fått noia om jeg våknet etter 12...

Var ikke denne jumpsuiten skjønn, forresten? Skal jeg være ærlig er jeg ikke stor fan av jumpsuiter, jeg synes det kan se litt barnslig ut. Men denne hadde bare et helt nydelig snitt!!! Jeg elsker de flagrende armene. Psst! Koden "kristineullebo15" gir dere 15% rabatt på hele nettsiden til Ivyrevel. Husk å kopier den, da det for eksempel ikke funker med stor K i begynnelsen :-)

23 kommentarer

Nora

Kjempefine bilder! Lykke til med eksamen også :)

Kristine Ullebø

Nora: Takk skal du ha, Nora <3

Okei. Jeg er en 30 år jente (dame) haha, og jeg drømte om deg og bloggen din i natt. Drømte at jeg hadde skrevet noe slemt (?!) og at du la ut mitt fulle navn (med løkkeskrift?!) i en bok og på bloggen. Hahaha! Var helt svett når jeg våknet, er det muuulig.

Uansett: dette var noen skikkelig fine bilder av deg, Kristine! Du gløder sånn for tiden, det er fint å se. Stå på videre!

Kristine Ullebø

Anonym: HAHA! Nå lo jeg godt!! Det var sinnsykt artig å høre da, du drømmer om like randome ting som jeg gjør ser jeg! Hahahaha.

Tusen hjertelig takk for fine ord. Mennesker som deg gjør verden bra! Ønsker deg en super dag <3

Ingvild

Så fine bilder! Du virker så optimistisk for tiden (forsåvidt alltid), og det er så gøy å klikke seg inn på bloggen din hver dag :) Blir like glad hver gang, og det gjennom en skjerm haha!

Kristine Ullebø

Ingvild: Wow, tusen takk Ingvild :D Det var kjempehyggelig <3 En fryd å kunne spre glede!

Tora

Så fine bilder! Vil bare si at jeg tror det har skjedd noe feil med linkene, adidas-skoene kommer opp når man trykker på "Ivyrevel".

Ha en fin dag videre:)

Henriette Celin

For en nydelig jumpsuit!

antrekk*

Ida

Sååå fine bilder! Elsker når du bruker nye locations, og SPESIELT dem uten biler, hus, veier og andre forstyrrende elementer i bakgrunnen. Du er så vakker!

Katrine💗

Når skal du sende bikinien som eg vant???👍🏻

Kristine Ullebø

Katrine: I morgen <3

Isabel

Såååååå fine bilder!!

Hvor lenge er rabattkoden gyldig?

Kine

Så fin! Elsker off-the-shoulder-trenden<3

Er også i eksamensperioden nå, men sliter sånn med å motivere meg! Du virker så flink til det og har vært til inspirasjon for meg gjennom hele året, jeg lurte bare på hva du får i snitt på vitnemålet?:) uten eksamenskarakterer da

Vet du hva du skulle studert om du skulle studere nå etter vgs? Du virker så flink med mennesker:)

camilla berg

Superfint og søtt antrekk! Du er nydelig, du :-)

Anonym

Æææ du så virkelig helt fab ut på dsse bildene. Du kler virkelig alt!

Jeg har forresten send deg en melding på facebook angående å bo sammen til høsten :-) Ble skikkelig gira når jeg leste at du kunne tenkt deg å flytte med en bloggleser.

Bare lurer på om du heller vil at jeg skal ta kontakt på mail?

Camilla

Åhh, så søtt! :-)

Fritt utløp

Du kler jo alt da! haha, den var skikkelig kul. Jeg føler jeg har for lag overkropp til å gå med jumpsuits, men du som har så lange fine ben kler det veldig! :)

Den var kjempefin! Lykke til med eksamen! :)

vilde

Hei!

Hvilken størrelse har du i jumpsuiten? 32 eller 34? er 32 som en liten xs eller? :) Btw, digger deg !!!

sofie

Hei.

Jeg lurer på om du snart kan lage en video? er så sjeldent vi ser deg sånn liksom ;)

Barbora

Amazing photos ooooh my!! ¢,¢

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no