hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

uken som gikk

Ukens nedtur: At jeg kom opp i IT muntlig.

Men...

Ukens opptur: At jeg bestod og fikk 5 på eksamen i IT vel, haha!! Jeg ble mer glad for det enn for ferie, liksom! Det verste (eller beste) var at jeg var dritforbanna rett etter jeg hadde vært inne og hatt eksamen fordi jeg synes det gikk skikkelig dårlig og at jeg KUN fikk vanskelige spørsmål. Dro hjem og stod på kjøkkenet med broren min og rantet i en time, liksom. Når jeg skulle få karakteren og sensoren begynte med "Ja, jeg kan vel begynne med å begrunne karakteren da" tenkte jeg bare OOOOH her kommer 2'eren. Kan dere se for dere ansiktet mitt når han sier AT DETTE VAR EN FEMMER????

Ukens klapp på skuldra: Jeg har vært flink å trene styrke på mage annenhver dag! Og selv om jeg ikke har trent rumpe føler jeg likevel at den ser bedre ut enn den gjorde før?? Kanskje det har noe å gjøre med at jeg har gått opp et kilo?? Whatever it is, thank you! Yyyayy!! Jeg unner alle å føle seg komfortabel i bikini nå i sommer, selv om jeg vet hvor jævlig vanskelig det kan være.Ukens tanke: Jeg har tenkt mye på at alkohol ikke er bra for meg lengre. Etter RT har alkoholen rett og slett gjort meg helt SPRØ dagen derpå. Jeg blir som sagt veldig lite fyllesyk, men mentalt sett???? Altså, jeg føler psyken min blir helt satt ut av spill. Som jeg sa til en venninne av meg før vi skulle ut på fredag: "Jeg gruer meg til å være meg selv i morgen". Jeg våkner opp og føler meg diagnosert med angst for en dag. Sikkert ikke i nærheten av hvordan det er å faktisk ha angst (jeg hater når folk misbruker ordet angst forresten, dette kommer i et eget punkt), men jeg sitter i alle fall og føler meg helt ut av min egen kropp og tenker over ALT jeg har gjort dagen før og tidligere i livet mitt. Samtaler, oppførsel, ja, alt. Selv om jeg ikke engang var full og det ikke skjedde noe - jeg hadde det bare gøy liksom. Håper dette bare er en periode-greie, ass. Bivirkning av RT eller noe sikkert, lol.

Ukens tanke #2: Dette er noe som har irritert meg lenge, men som jeg av en eller annen tilfeldig grunn har tenkt på denne uken. Ja, altså: Folk som selvdiagnoserer seg selv uten grunnlag til det, og som bruker ordene angst og depresjon i hytt og pine som om det skulle vært hei og hade. Det er så utrolig respektløst overfor de menneskene som faktisk lider av depresjon og angst... Helt ærlig tror jeg enkelte folk glemmer hvor alvorlige de lidelsene faktisk er, og hvor dypt de sitter i et menneske... Du er ikke deprimert om du er nedfor en dag. Du er heller ikke deprimert om du er nedfor en uke. Det er helt normalt å være nedfor periodevis, uten at det er en alvorlig lidelse som står bak.

Ukens innkjøp: En råkul bomberjakke som jeg skal vise dere straks!Ukens fail: Jeg skulle lage falaffel, og etter en kafètur med min gode venn Vemund som hadde forklart meg hvilke ingredienser jeg trengte dro jeg hjem, kjempeivrig etter å lage mine første hjemmelaget falaffel. Altså, det gikk jo ikke an å steke dem???! Hele kjøkkenet var fullt i røyk og jeg måtte kaste alt sammen :-(

Ukens sang: Dette er jævlig flaut, men jeg fant en russesang her om dagen. Som jeg skulle ønske jeg fant for 2 måneder siden. Stempla for Livet 2016 - Stormruss. Hvorfor er sangene fra Trondheim så bra??? Jeg vet liksom hva de ulike skolene i Trondheim heter, er ikke det flaut hahahah?! DON'T BLAME ME PLEASE. Men altså, russesangene fra Trondheim har liksom en helt annen vibe enn drikke&pule-sangene fra de andre byene i Norge.

Om jeg skammer meg når jeg står på badet om morgenen og hører på russesanger? I juni? Ja. JA.

Ukens sang #2: No Money - Galantis. Den har jeg hatt dilla på en stund nå, men jeg har hørt mye på den denne uken. Og det minner meg bare på at det er SÅ synd at jeg var for full på LS til å faktisk huske at Galantis spilte denne sangen!! Det minner meg igjen på enda en ting; jeg må ha spørsmålsrunde om RT snart.

Galantiiiiiis <3 For et show!

 

23 kommentarer

Anonym

21.06.2016 KL. 10:52

Gratulerer så mye med 5 på muntlig eksamen!! :D

Lurer på hva du fikk på skriftlig eksamen? :)

21.06.2016 KL. 10:55

Den kiloen kler deg godt :-)

21.06.2016 KL. 11:31

Jaa, hva fikk du i skriftlig eksamener? Kan du skrive det i et innlegg eller noe?

Digger bloggen din foressten - du er den jeg blir mest glad for å se i bloglovin-loggen for å si det sånn! ;)

Ivy

21.06.2016 KL. 11:36

Det er lett for deg å si, du har jo perfekt kropp. Husker jeg var på ferie for noen år siden, var bare 14 år gammel. Det var en gjeng gutter som sto og ropte fat ass til meg, og lo når jeg gikk forbi. Jeg løp tilbake til hotellet og gråt i flere timer. Turte ikke å vise meg i bikini resten av ferien. Syns det fortsatt er skikkelig ukomfortabelt å gå i bikini, unngår det hvis jeg kan

21.06.2016 KL. 11:55

Én kilo

21.06.2016 KL. 12:18

Hvis du like stempla for livet må du hør legacy 2015 fra samme artist!!

icriedforyou

21.06.2016 KL. 12:21

Helt enig i at folk må slutte å diagnosere seg selv med depresjon, angst osv. Sliter med begge disse to i tillegg til flere andre psykiske lidelser.

Jeg husker at du har skrevet om at du kanskje har OCD (tvangslidelse) siden du har noen tvangstanker og er en perfeksjonist. Det blir litt det samme synes jeg. OCD handler ikke om å ha noen få tvangstanker, men det er noe som hindrer deg i å gjøre ting du vil, gå på skolen osv. I tillegg er et krav for at diagnosen OCD skal stilles at man bruker mer enn 1 time per dag på tvangshandlingene. Har selv OCD og det er noe som har styrt livet mitt i 10 år nå. Har fått behandling og er på bedringens vei, men det sitter fortsatt litt igjen. Håper på å bli helt frisk fra OCD-en en dag. Jeg vet imidlertid ikke om jeg noengang vil bli helt frisk fra de andre lidelsene jeg har.

Sanna

21.06.2016 KL. 12:25

Haha! Det ble årets russesang i Trondheim. Her er det nemlig tradisjon at alle de store skolene lager skolesanger som egentlig handler om å ''disse'' alle andre og få fram at deres egen skole er den beste. Enig at Tora's var den beste, men sjekk ut Byåsens også (hehe reklamerer).. Ble en fin nr.2 :). ''Ville vesten 2016''.

Ingrid

21.06.2016 KL. 12:27

Gratulerer såå mye med 5 på muntlig eksamen! Grudde meg så mye på dine vegne, så fint å høre at det gikk så bra, du imponerer virkelig! Men hvordan gikk skriftlig eksamen?

Og så må jeg si at jeg er helt enig i ukens tanke. I dagens samfunn er det så mange som misbruker ordene angst og depresjon, at de som faktisk har fått diagnosene stilt, ikke blir tatt på alvor.... syns det er skikkelig kjipt for de som virkelig sliter med det! Kjempebra at du tar det opp her på bloggen slik at flere kanskje tenker over det.

Du skriver kjempebra Kristine, keep up the good work :D

Maria

21.06.2016 KL. 12:30

Kjenner meg SÅ mye igjen i det du beskriver med dagen der på! Alle tanker og følelser samles i hodet og man føler seg helt tom. Som at alt det som var gøy liksom er ferdig, helt borte. Føler meg sjeldent fyllesyk, men likevell har jeg den der jævlige følelsen. Ææh ekkelt, men "bra" å se at jeg ikke er den eneste..

Anonym

21.06.2016 KL. 12:35

Du må hør Bybroensangen 2016 - Golden Bridge 2016, også fra Trondheim! Ble 2.plass selv om det va første gangen bybroen vgs stilt med russ og russelåt! Samme produsent som Strinda sin i år som æ huske du sa du likt så godt :D

21.06.2016 KL. 13:21

Hvorfor veier du deg egentlig?

Jannicke

21.06.2016 KL. 15:03

Du sier du hater folk som kaster rundt seg med ordet angst og diagnostiserer seg selv, men likevel velger du å beskrive en dagen-derpå følelse som angst for en dag..? Forskjell på angst og fylleangst.

Maria

21.06.2016 KL. 15:47

Bare et lite tips angående falafel; jeg pleier å ovnsbake mine i ovnen på 225 grader i cirka 20 min. Da blir det mye mindre gris og middagen lager seg nesten helt selv!

Kristine Ullebø

21.06.2016 KL. 18:23

Maria: Ååh, tusen takk :D

Ingeborg

21.06.2016 KL. 15:57

Har det helt likt med alkoholen! føler hele livet er mislykket haha, og det er så kjedelig å ha det sånn så forstår deg godt!

21.06.2016 KL. 19:36

Anbefaler deg sykt å høre Kennedia 2015 - TRV! Det var min favoritt russesang selv om den er fra ifjor:D

Barbora

21.06.2016 KL. 21:58

Galantis no Money <3 $

Work that ass gurl!! Ahhah I love norwegian songs !! So good

Btw I usually feel like shit after drinking and it is not even me having hangover...it is suddenly this feeling of being somehow alone after all that what happened "last night" and overthinking everything... I usually cannot sleep so I stay up for more than 24 hours and it's the real afterparty horror

21.06.2016 KL. 22:12

kommer dette med angst å bli en ny blogg-trend mon tro? Haha. skal ikke nevne navn, men det var veldig rart at plutselig fikk denne toppbloggeren angst lidelse liksom. skulle jo tro hun ville delt dette tidligere, så åpen som hun er. en annen morsom ting å merke seg er hvordan bloggene hun leser også er skrevet av folk m angst. Alt kom helt ut av det blå liksom.

Ingrid

22.06.2016 KL. 00:31

Et tips angående falafel: bruk tørkede kikerter som du bløtlegger- ikke ferdig kokte som du får på boks. Ferdig kokte kikerter binder seg ikkje like godt som de som ikke er kokt, og lager derfor en del søl ved stekting.

T

23.06.2016 KL. 00:34

Hva har du gjort med ansiktet og leppene dine på det bildet? Hadde aldri kjent deg igjen

Lise

23.06.2016 KL. 17:15

Er helt lik som deg på dette med dagen derpå. Jeg sliter med depresjoner, så det har jo en del med det å gjøre, men jeg tror det ligger mye i at man har en så morsom kveld(som oftest), og dagen etter går det veldig ned igjen. Når det da går så fort opp og alt er topp, så kan fallhøyden bli veldig stor. For meg har det fungert å avtale noe morsomt dagen etter også, ikke noe som krever vanvittig mye energi, men bare noe jeg kan se litt frem til :) Har hjulpet litt for min del hvertfall, så kanskje det kan hjelpe litt på det :)

Også enig med det at det er synd at flere selvdiagnoserer seg, som du sier så gjør det at de som faktisk sliter ikke blir tatt like seriøst i samfunnet.

Oog, ikke skam deg eller vær flau over at du fortsatt hører på russesanger, jeg var russ i 2013 og det kommer noen russesanger i ny og ne på våre vors fremdeles.

julie

24.06.2016 KL. 19:06

Hyller deg for å snakke ut om dette med psykiske lidelser.

Jeg har strevd meg depresjon, angst og panikkangst i 9 år.

Det er ABSOLUTT provoserende når folk misbruker disse diagnosene og tar "så lett" på det.

Jeg merker jeg skjelver innvendig, når folk for eksempel sier "ahg, jeg får så angst av å gå ute i offentligheten uten sminke". VET DU HVA ANGST ER? VET DU HVA DET GJØR MED ET MENNESKE?

Selvfølgelig finnes angst i forskjellige grader, men... enkelte situasjoner bør man bare ikke forbinde med angst..

Hehe :p

DU HAR SKJØNT DET! TAKK FOR DET!

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: