hits

videoblogg: Dubai

Hey og god morgen, sweeties! Hvordan går det? I går var jeg en tur på café med Pål og Guro som en liten avskjed før Guro drar avgårde til syden i to uker. Såå heldig! Gleder meg til allerede til hun kommer tilbake jeg, da... Hehe. Anyyyways! Da jeg kom hjem igjen satte jeg meg ned og begynte å redigere videoen fra Dubai som jeg har hatt planer om å gjøre i over to måneder, men som jeg ikke har fått tid til å gjøre før nå fordi jeg har hatt så mye hengende over meg. Vel, endelig dere! Jeg får alltid skikkelig kick når jeg poster ny video på YouTube, så mitt prosjekt fremover blir å prøve å bli flinkere på den fronten. Det er jo så gøy! Jeg og Håkon skal forresten lage videoer altså (det er ikke glemt av!), men som sagt har jeg ikke fått ferie og dermed tid til overs for slikt før nååå :-) 

Men nå er jeg jo faktisk... blogger på heltid!! Så fremover vil jeg få både mulighet og tid til å gjøre mye mer ut av bloggen - det gleder jeg meg sinnsykt til. Håper dere er like gira!

REMEBER TO PUT ON 1080P FOR HIGH QUALITY

Herregud, denne turen... Det er to steder av alle plasser jeg har besøkt at jeg ønsker å dra tilbake til, og det er LA og Dubai. Disse dagene er en av de beste i mitt liv, og det hadde ikke bare med selve plassen å gjøre, men teamet. For en gjeng! Jeg elsker jobben min, og det at jeg får muligheten til å bli kjent med så mange mennesker gjør meg lykkelig. Folk i denne bransjen er så sykt utadvendte, kreative og fulle av energi. Jeg elsker det!

16 kommentarer

spørsmål: hva skjer med "ems", er ikke dere bestevenner lenger? du er aldri med henne ser det ut som. lurer på hvordan det går med ungen, og henne for så vidt

ss

Super :D thanks , i love your video ;) Kristine , will you show me your new flat?:D

kan du ha what i eat in a day video?

Kristine Ullebø

Anonym: Jaaa, det har jeg tenkt på! Notert :D

Natty

Nice video! Looks you had a great time :).

anonym

kjempebra laget video! tommel opp til at du skal satse mer på det og youtube!:D

Tiril

Herregud, drømmelivet as! Dritbra laget, men skulle ønske at noen av klippene var noen sekunder lengre :) Både fordi jeg ville se mer, men også fordi at det gikk litt fort og ble litt "hakkete". Bare et tips altså, synes det var en kjempebra video alt i alt! Håper virkelig du satser mer på videoblogging, du har en behagelig stemme å høre på og lever et veldig spennende liv :)

Du bør lage flere vlogs:) der du også snakker.

Fint at du kommer til å poste flere videoer på YouTube<3

auroranistad

Herregud ble så misunnelig nå! Du burde virkelig satse mer på youtube!

Barbora

Ohh my ! I followed the other girl om Instagram as well!!

Looks like great squad <3

A

Bruker du musikk med copyright?

ylva

a^ja det gjør hun, noe å tenke på ettersom det er veldig strenge regler rundt dette.

Ser ut som du har hatt en fantastisk tid i dubai! men jeg vil råde deg til å ta noen kurs i videoredigering, slik at du får vist dette enda bedre :) fine klipp, men redigeringen burde vært litt bedre etter min mening! Kan hende det er fordi jeg jobber en del med dette at jeg blir så oppslukt hehe :) du er en aldeles flott jente, elsker å følge deg på din reise i livet.

Hege Kristin

så fin video <3

hva heter remixen av sangen?? :))

Laura

Hva heter sangene i videoen?:)

Anonym

hvor redigerer du videoene dine?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no