hits

tips til god sommerlunsj

Når det er sommer og varmt ute liker jeg å gå for litt kaldere måltider. Den siste tiden har det faktisk vært så varmt ute at jeg ikke har visst helt hvor jeg skal gjøre av meg! Ikke at jeg står i posisjon til å klage, for jeg kunne ikke tenkt meg noe annet, men ja - det kom litt brått på spør du meg, haha. Ekke helt vant til denne varmen her i Norge, eller hva? ;-)

Jeg er kjempeglad i brødmat. Ciabatta, focaccia, hjemmelaget rundstykker, ristet brød, ja, dere skjønner greia. Jeg spiser i grunn brød til ganske mange av måltidene mine, men om sommeren liker jeg å bytte ut noen av disse måltidene med litt kaldere mat. Yoghurt og cottage cheese er en storfavoritt! Her om dagen laget jeg meg en skål med litt av hvert som jeg fant i kjøkkenskuffen her hjemme, og det endte opp med en skikkelig god lunsj som jeg har laget flere ganger nå.

2 SS COTTAGE CHEESE (I BUNNEN AV SKÅLEN)
1 LITEN BOKS YOGHURT (SKOGSBÆR ER DET JEG HAR BRUKT HER, MEN JEG ER EGENTLIG IKKE SÅ GLAD I AKKURAT DEN HAHA - KOKOS/JORDBÆR/BLÅBÆR ER BEDRE)
MUSLI
CHIAFRØ

ØKOLOGISK PEANØTTSMØR
JORDBÆR I SKIVER (BANAN ER OGSÅ GODT)
10 kommentarer

Heidi Rimereit

Nam, sommerfrisk lunsj :-) Har også dilla på chiafrø for tiden!

Riitta

Jeg vet en enda bedre kombinasjon. Jeg er finsk. Dette er en vegansk oppskrift. Alpro Go on flavored soya curd + frosne bær (jordbær, blåbær, bringebær, solbær) mistet hodet litt og rør. på anyday Nøtter stekt mutter blanding.

Gi meg beklager, jeg brukte oversetterne ikke forstår norsk xD

Hege Kristin

det så kjempegodt ut! :)

Barbora

Delicious ♥♥

Hvordan har huden din holdt seg etter isotretinion kuren?

Kan du lage en ny sminke video snart? Ser du har endret på sminken din ganske mye siden sist sminke video og hadde vært interreant å se hvordan du sminker deg nå :)

Henriette Celin

Den smoothie bowl´en så helt fantastisk god ut :3

Hvor er beltet du hadde på deg på piknik i parken-festivalen fra? Dødslekker outfit :)

Kristine Ullebø

Anonym: Det er fra Nelly! :) Tror det er utsolgt for øyeblikket, men det kommer sikkert inn igjen. "Western belt" heter det :)

Christina i London!

Åh, peanøttsmør er virkelig undervurdert sammen med yoghurt og musli! SÅ godt :)

Hvilken musli har du brukt her? :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no