hits

through my phone

Ready for festival with my babe! Denne dagen var det så syyyykt varmt, og det var så deilig. Norsk sommer er virkelig fantastisk når værgudene er snille mot oss!

Frister sjelden med varm drikke i varmen, så vi kjølte oss ned med lemonde fra Starbucks. Er så og si aldri på Starbucks, men disse er veldig gode - anbefales!

Sushi og snacks som var satt frem på Bik Bok sin stand på PIP-festivalen. ANER dere hvor mye sushi jeg kommer til å spise når jeg flytter, eller? Haha, jeg burde opprette en egen sparekonto bare for sushi, liksom. Blir bare mer og mer glad i det desto mer jeg spiser av det, ååh, nå fikk jeg lyst på det i skrivende stund her. Jeg reiser jo på språkkurs med EF denne høsten, og da stod det mellom Tokyo og Miami... Jeg endte opp med Miami fordi jeg kjenner at jeg ikke har fått nok av USA helt enda, men Tokyo er en by jeg har store planer om å krysse av listen min etterhvert også. Tenk å spise sushi der, da? Holy, det må være litt av en matopplevelse!

Quizkveld for et par uker siden. // Meg og Veronika i bursdag til en av venninnene hennes. Kjempekoselig!


I bursdagen fikk vi servert helt nydelig tapas. Jeg er en sucker for tapas. (Men hvem er vel ikke det egentlig...) // Festival-vibes!


THIS BELT THOOOOOO. Hjertet mitt SMELTER! Tror ikke det går an å finne et mer perfekt belte enn dette faktisk... Det er jeg overbevist om.

 

16 kommentarer

Henriette Celin

Så mange fine øyeblikk. Kult at du skal til Miami :-D

Katrine

Ser ut som at du har kost deg :)

xplor

Så mange koselige bilder, og fine antrekk! Du er så inspirerende!! Jeg håper du får en veldig fin søndag <3

sixblingohboy

For noen herlige stemningsbilder. Den sushien så ekstra god ut!!

Kristine

Fix your eyebrows! That is not pretty almost like unibrow.

Although i like your blog even if I don't understand norwegan. Pic are cool ;)

C

Etter hvert skrives i to ord:)

Pent!

Camilla

Så fin blogg du har!:)

Ser ut som at du har kost deg veldig!<3

Marlene Nilsen

Mange fine bilder :D

Hege Kristin

så herlig, og fine bilder <3

Carmen

Fine bilder!!

Men du? Hvordan klarer du å håndtere smatting? Jeg sliter så voldsomt. Altså, visst jeg sitter med bordet og ikke kan flytte meg, kjennes det ut som hodet mitt seriøst skal eksploderes. Jeg kødder ikke. Lyden blir forsterket til de grader, og jeg kjenner en enorm frustrasjon og irritasjon i hele kroppen. Jeg vil bare skrike "hold kjæft, og lukk den munnen din igjen, og tygg stille!!!"

Det er ikke bare smatting, det gjelder nemlig pustelyder også. Ååå, kjenner jeg får frysninger. Dette er et problem som faktisk tar overhånd. Har du et tips, Kristine?

GURL, hvordan kan du velge miami over tokyo

Line

Jeg hadde planer om å dra på språkreise til Miami med EF nå til høsten, men velger heller å dra i Januar. Men du må fortelle om hvordan det er der og om du anbefaler det! Hvor lenge skal du være der?

Camilla Acklam

Du er kjempehyggelig som får oppleve dette! :)

Maria

Faktisk er det veldig skjeldent at man finnet sushi på restauranter i Japan, var der selv der i sommer i 3 uker og vi fant det kun på en restaurant... Sushi er nok så vanlig der som kjøttboller i brunsaus er her i Norge..

Vært i Japan flere ganger, aldri hatt noe problem med å finne sushi, haha! Tokyo kan anbefales forresten :-)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no