hits

istanbul


Endelig på hotellrommet!! Så deilig det var å ta på seg koseklær. Denne oversized genseren kjøpte jeg på VS i NYC i fjor 10 minutter før jeg dro, og jeg angrer ikke et eneste sekund. Ingenting er bedre enn å daffe i den hjemme! Eventuelt på et hotellrom.


Her sitter jeg for øyeblikket. Sjekket nettopp inn etter å ha vært på farten siden 06:00 i morges. Møter er unnagjort og nå sitter jeg her og venter på at mamma, pappa og lillesøss skal komme kjørende fra Sverige. Tilfeldig at både jeg og dem er i hovedstaden i dag, så vi skal møtes og spise ute. Spiser aldri ute med familien min med mindre vi er på ferie, så det blir koselig! Jeg har innmari lyst på pizza fra Egon...

I dag har jeg drukket sååå mye kaffe. Kan ikke tro at jeg plutselig har fått sansen for det, det skjedde liksom på et blunk. Men altså, det må til når man står opp 05:30. Kan ikke huske sist jeg hadde så tidlig alarm, ass!


I dag ble det brått litt stress når det gjelder reisen vår til Kypros. Vi skulle mellomlande i Istanbul og ifølge reiseruten min skal jeg henge stort sett hele dagen på Istanbul flyplass i morgen. Ikke nok med at det ble sprengt to selvmordsbomber på akkurat den flyplassen for ikke lenge siden - i går ble det gjort forsøk på militærkupp i landet. Pakket kofferten min i går mens jeg oppdaterte nyhetene fortløpende, og det så ikke akkurat lovende ut. SÅ, vi har booket ny flyrute, denne gangen ikke via Istanbul. Jeg tror det hadde gått helt fint ettersom ting ser ut til å ha roet seg nå, men man vet jo aldri.. Hvorfor ta sjansen?

Pokker da, jeg som hadde lyst å ta Snapchat med Istanbul-geofilter og lure folk med at jeg skulle operere rumpa mi. Haha.

Nå skal jeg ta på meg noen finklær og møte familien! Vi snakkes! :)

20 kommentarer

Anne

Usmakelig måte å omtale tragedien i Tyrkia på.

K

^

^

Hege Kristin

kos deg!

Sarah

Det är så skönt med oversizetröjor :)

Kupptragedie og du er sint for at du ikke får kjørt en spøk om at du skal operere rumpa? Wow.

Sandra

Jeg sitter her i Tyrkia og den eneste jeg vil er å dra hjem og er livredd. Flere hundre har dødd, og du er trist for at du ikke fikk tatt en spøk om rumpa di. Hvor er respekten?

De siste avsnittene der kunne du spart deg for. Det er menneskeliv som har gått tapt. Uerstattelige menneskeliv med familie, håp, drømmer og venner, akkurat som meg og deg.

Men det er vel ikke så viktig, sammenlignet med rumpespøken? :-)

Rebekka

Dere over her må ta det litt med ro, og skjønne at det siste avsnittet er en spøk. Kristine er en smart person som helt sikkert forstår alvoret i situasjonen.

y

So where are u? In Istanbul or Oslo? I don't understand

Katrine- kosthold & trening

ha en flott kveld videre! :)

Camilla Acklam

Håper du koser deg masse! :)

Emilie

Jeg skulle til Tyrkia, Antalya i natt, men fikk ikke dratt pga all kaoset:// Tror ikke dere hadde fått landet i Istanbul uansett..

Ik

Uskyldig men unødvendig kommentar av deg

Du er usmakelig Kristine.

Fyfaen du er respektløs... Ikke første gangen du skriver slike usmakelige ting!

Siri

Det ligger så mye mer bak dette innlegget enn det Kristine skriver om å spøke om rumpeoperasjon i Istanbul. Ganske sikker på at hun har full respekt og vet hvor tragisk det er, så ikke reager så utrolig sterkt på dette. Finnes en hel del verre enn dette blogginnlegget.

hahahhaha hva er galt med deg lol

Marlene Nilsen

Bra dere fikk endret ruten :)

ro ned over her!!! Hun vet jo at det er alvorlig når hun ombooker ruten? Dere henger på henne som klegger, klar til å angripe når det finner noe litt på kanten. Det var ren kødd - og det skjønner dere og

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no