hits

man bare nyter

I går startet vi dagen bassenget. Åååh, så ufattelig deilig... og varmt. Det er sånn 32 grader her, og selv JEG, som er selve sole-dronninga, klarte ikke å ligge på solsenga mer enn i 15 minutter i strekk. (Da jeg og broren min var i Mallorca sammen for tre år siden lå vi på solsenga fra 10 om morgenen til 7 om kvelden.....) Men bassenget hjalp mye!Etter en hel dag ved poolen var det på tide med lunsj. Tror det er den seneste lunsjen jeg har spist så langt, haha. Klokka var vel 5? Moren til Veronika laget en helt nydelig tunfisksalat med oliven og brød til, det var sååå godt! Tror jeg må prøve meg på noe lignende når jeg kommer hjem ;-) Vi ble sittende ved bordet lenge og bare prate om alt mulig. Superkoselig. Jeg elsker at dagene bare flyter avgårde og at man ikke stresser med noe. Man bare... nyter.Jeg MÅ bare spør... Ser dere en ørliten forskjell på venstre og høyre bryst?! Det er brystet til høyre på bildet om har vokst så mye den siste tiden. Alle bikiniene mine sitter mye finere nå. Vel, på den ene siden. Jeg venter fortsatt på at venstre bryst skal komme i puberteten. Heh.

Dette innlegget er forhåndsskrevet, så når dette innlegget ble skrevet var klokka 1 på natta. På tide å komme seg i seng! Var nettopp i byen med jentene for å spise og ta et par drinker, og det var SÅÅ koselig. Herregud, vi kan å lage stemning altså. Dere får bilder soon :)

11 kommentarer

xplor

Dette ser helt nyydelig ut! Du må kose deg masse videre :-) Jeg ser forresten ingen forskjell på deg, men kjenner meg igjen haha

xx

Kristine, it's not conspicuous :))

Da

Barbora

Chillin' !! It looks wonderful out there!🌟😎✨

Jeg ser ingen forskjell, er bare deg

Kristine Ullebø

Anonym: Haha, er kanskje bare meg ja :p

Thihoa

Helt vanlig at brystene er forskjellig :)

Hege Kristin

så herlig ut!

Marlene Nilsen

Herlig :D

M

Vanskelig å se noen forskjell på puppene dine på dette bildet., kan ikke være mye i så fall. La dem slippe ut i solen så kan vi vurdere om det er noen forskjell på dem. ;)))))

Stiller meg først i køen for å vurdere. :)

Kos deg videre.

Camilla Acklam

Haha jeg ser ingen forskjell, men kjenner følelsen! :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no