hits

en sånn tirsdagskveld

Vi dro ikke til Kypros for noen partyferie. Her prøver vi heller å få mer ut av dagene ved å utforske, og så klart slappe av litt også. Det er gøy å komme tilbake fra sydenferien og huske noe annet enn bare et svett festlokale, hehe.. Men ingenting stopper oss fra å ta et par drinker! Her om dagen tok vi lokalbussen til byen og satt oss ved havnen i det solen begynte å senke seg. Det ble rett og slett litt restaurant-hopping, hvor vi tok et par drinker og forretter på hver restaurant langs kaia. Live-musikk, mojitos, vannpipe, god mat og bare god stemning... Det var dette jeg gledet meg sånn til! Slike kvelder lever jeg for. Det skulle ikke mange drinker til før at vi hadde det over gjennomsnittet koselig. Så der satt vi da, en gjeng halvveis røde og halvveis brune jenter uten sminke og nøt en fin tirsdagskveld.

7 kommentarer

Em

Så noe om at du skal tilbake til Dubai i september for mer photoshoot? 😁😍

Marlene Nilsen

Koselig :)

Hege Kristin

herlig :D

Føler at du liksom er litt stolt av at du drikker alkohol. Må liksom nevne den alkoholen hver gang du drikker. Altså det er greit....det er helt normalt...og helt uinteressant. Men haha, ikke misforstå - du er kul!

Anonym

Hvordan får du så fin glød i ansiktet? Bruker du en higlighter her eller er du sånn naturlig? Isåfall hva er hemmeligheten din? Kos deg videre på ferie

Camilla Acklam

Du er heldig som har fått besøke Kypros! :)

Ingrid

åå hvor er kjolen fra? <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no