hits

bare fordi det er inspo

Strandskjørtet kjøpte jeg på Calzedonia her på Kypros! Har lett etter akkurat et slikt et en stund nå, så jeg ble superglad da jeg fant det.

Ready for the beeeeeach! Vi har fått sansen for beach cluben her, så i går dro vi dit og jammen meg fikk vi plass midt i smørøyet på VIP loungen. Tror kyprioterne liker oss, haha! Det var i alle fall sinnsykt digg. Vi kjøpte pina colada servert i ananas (bare fordi det er inspo), men den smakte ræva. Så det var 180 kr rett i do. Jeg fikk forresten en kommentar om at det virker som om jeg føler meg veldig kul når jeg drikker alkohol fordi jeg nevner det hele tiden. For det første: når man snart er 20 år er ikke alkohol noe man skryter av. Altsåå... Jeg følte meg kul når jeg drakk rusbrus som 16-åring. Ikke når jeg tar meg en ferie-mojito på restaurant i Kypros som 19-åring. Haha. Jeg skriver jo bare om dagen min, og om vi har tatt oss en drink nevner jeg jo gjerne det. Sånn som i dag. Men den pina colada'en var egentlig bare verdt å nevne fordi den var så inspo. Sjekk ut kristineullebo @ Instagram om dere vil se den :-)

Beach-dagen var i alle fall fantastisk. Vi lå paddeflat i timesvis og fikk stimulert pigmentene kanskje litt mer enn nødvendig. Jeg er livredd for å få solskade i ansiktet igjen, men jeg vil jo heller ikke være likbleik resten av livet mitt, ikke sant. Så jeg smører meg med et godt lag 30, og satser på at huden tåler det.

13 kommentarer

Asalia

Fint strandskjørt:) Kos deg masse i Kypros

Marlene Nilsen

Skjørtet var kjempe fint :)

Camilla

Så herlig, nyt feriedagene! <3

Nyt dagene 😘😘😘😘

Ida

Hei, jeg lurte på en ting angående isotrenoin (mulig jeg skrev det feil nå). Hvor mye måtte du betale for kuren? For tabletter, legetimen og alt som man var nødt til å ha? Har veldig lyst til å begynne selv, men har ikke så mye penger, og finner det ikke ut på nettet. Tenkte å dra til legen å spørre om resept, og er rimelig sikker på at jeg har ille nok hud, og har prøvd alt annet gjennom de 5 årene som huden har vært forferdelig, så er utrolig lei! Tærer ekstremt på selvtilliten min!

Hadde hjulpet meg mye om du ville svare! Kjedelig å betale for legetime, dersom jeg bare får beskjed om at jeg ikke har råd til å begynne på kuren uansett ;)

Du burde smøre ansiktet med 50:) på kroppen funker som oftest 20/30

Hege Kristin

fin du er <3

Sunnivas

Haha. For det meste er det råtten fruksaft med anaas juicekonsentrat som brukes når man serverer Pina Colada. Styr unna, om det ikke er fem stjerners hotell

Du er jo ikke akkurat snart 20 år, du er født i 97 som betyr at du enda har et godt år igjen til du er 20.

Sara,comment-115463473

Anonym: bare la det være. Det spiller ingen rolle hvor gammel hun er, om hun har lyst til å skrive om alkohol så skal hun få lov til det uten at noen skal klage på det.

Carol and Vero

The beach skirt suits you so well! :)

Barbora

Beach outfit GOALS<3 super nice

krissi

Du er så nydelig, men Ikke fyll mer i leppene dine nå :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no