hits

visste du at...
Nå har vi nettopp spist vår siste frokost ute på terrassen her. Åååh, det er nok noe av det jeg kommer til å savne mest. Det er så koselig å dra på supermarkedet om morgenen og kjøpe fersk (og kortreist!) frukt, og nyte en lang frokost i varme omgivelser mens vi planlegger den kommende dagen.

Frokost-tips til deg som er i varmen i sommer: Activia-yoghurt med kiwi, nektarin, banan, pasjonsfrukt og granola. Activia er bra for magen (spesielt når du er i et annet land og magen gjerne er litt ustabil på grunn av miljøforandring), og det er kiwi også! Jeg spiste alltid en kiwi til frokost da jeg var i Florida for to år siden, fordi jeg hadde så hard mage på grunn av jerntablettene jeg gikk på. Så om du har hard mage; spis kiwi. Eller bare spis det fordi det er godt :-)

Jeg har forresten ALLTID hatt lyst å smake pasjonsfrukt, fordi jeg har sett det på så mange inspobilder på Instagram og weheartit. Her på Kypros fikk jeg altså testet det for første gang. I loooooved it. Digger den syrlige og forfriskende smaken.

Visste du at regelmessig inntak av pasjonsfrukt kan føre til bedre søvn og redusert angst om du sliter med det? 

13 kommentarer

Barbora

Idylic ! It looks super wonderful in Cyprus from food to the area to the place you girls stay :))

<33

Heihei, digger bloggen din, har vært fast leser i noen år nå. Kypros turen ser helt fantastisk ut, har alltid hatt lyst til å dra på ferie med venninnene mine! Bare èn liten ting; da du først fikk Restylane, sa du at det skulle være naturlig og lite, men ser ut som du har fylt mye mer nå? Det ser ihvertfall litt unaturlig ut, og du gjør Seff som du vil, men ville bare si det. Plastiske inngrep kan gjøre en blind. Ha en fin ferie videre<3

Kristine Ullebø

<33: Hei, tusen takk! Så hyggelig skrevet av deg <3 Jeg har en sprøyte i leppene mine nå, samme som jeg hadde første gang jeg fylte :) Restylane går gradvis ut etter et par måneder så man ser naturligvis ikke helt lik ut hele tiden. Rett etter at man har fylt på ser leppene større ut etter 5 mnd, liksom :)

Ha en fin ferie videre du også <3

Henriette Celin

Flotte frokost tips. Takk! ^^

Marlene Nilsen

Herlig! Det noe av beste med sånne ferier er at man står opp så tidlig og spiser en god og sunn frokost før dagen starter, blir liksom et litt annet liv i syden! må prøve å begynne med det hjemme :D

Christina i London!

Yummy!! Pasjonsfrukt er bare sååå godt, neste gang du skal bestille deg en drink ute burde du høre om de har pornstar martini. Verdens beste drink! Evt. bare spørre om noe surt med pasjonsfrukt ;)

Kristine Ullebø

Christina i London!: Oooh, tusen takk for tips! :)

Camilla

Supre tips!:) Ha en fin dag videre<3

Camilla Acklam

Jeg visste at det var en grunn til at jeg var så forelsket i pasjonsfrukt! ;-)

Oj neste gang kanskje ikke fylle så mye i leppene? Heller kanskje etterfylle om man vil ha mer? Synes du er så pen , men så trist å se deg med så tydlige restylane lepper. Du var jo PERFEKT før du startet med de greiene der..

Hege Kristin

nam, det så herlig ut :D

Kan du si meg hvor du fant eller har hørt den siste linjen der? Om angst og søvn.

Sara Hansen - Backpacking 2017

Du har såå fine bryn nå, Kristine! Fikser du de helt selv eller går du et sted for å forme og nappe de? :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no