hits

at bellapais
lunch at bellapais

Representing... yesterday's lunch place! Altså, dette her er ikke helt de samme omgivelsene som når man spiser lunsj på skolen, HAHA. Altså, kontrasten. To tørre brødskiver med svett ost kan vel heller ikke sammenlignes med denne delikate tunfisk-salaten? Ikke at man skal sammenligne skolelunsjen og ferie-måltider da, men jeg synes bare det var litt lættis å tenke på. Naturligvis siden jeg er ferdig på skolen for godt.

Herregud, det slo meg virkelig i dag. Jeg har jo blitt ganske godt kjent med de jentene jeg er her med nå, så i dag pratet vi tilfeldigvis om å dra på Selena Gomez sin konsert i Oslo nå i høst.. 13. oktober, skal jeg noe da? tenkte jeg automatisk. JEG HAR FAEN MEG FRI TIMEPLAN I MINST ET ÅR. Altså, timeplanen min er tom. Jeg kan fylle den med hva pokker jeg vil, for første gang noensinne. Jeg har allerede planlagt 2 reiser nå i høst som er 100% bestemt, og jeg har en million reiseplaner i hodet mitt i tillegg. Må bare finne noen som vil reise med meg. Det finner jeg nok. Hehe. Faen ass, dette blir et spennende år.

23 kommentarer

Marlene Nilsen

Høres sykt digg ut med tom timeplan i et helt år !

Did you actually do some tricks with the 3rd photo? Your legs (and feet) look so unproportionally long that it's so weird. Easier to see zoomed out: http://bloggfiler.no/krisssy.blogg.no/images/img_8116-532490-7-1469473002146.jpg

Voldsomt til banning på deg. Det er så usjarmerende.

Camilla Acklam

Herlighet så fine omgivelser! Du er så heldig! :)

Kristine Ullebø

Camilla Acklam: Hihi <3

Skal du på JB konserten i Oslo i september? :-) Jeg skal om 59 dager, gleder meg så sykt mye!

Kristine Ullebø

Anonym: Jaaa, det skal jeg!! Gleder meg :D

Henriette Celin

En fin plass da! Og hadde sikkert vært gøy med Selena Gomez konsert. Venninnen min skal ^^

Sarajaneeth

Så gøy !😀

Carol and Vero

The palm treeeees. :))) And I wish I looked as good as you do. :( You know how to pose etc. ... Don't you wanna write a post on how to pose in front of the camera? It could be pretty useful! :)

Hege Kristin

så nydelige bilder <3

nora

du er ved tyrkia!

stine

SER du virkelig ikke selv hvor utrolig fæle og uproffesjonell bildene dine blir med den linsen? Skjønner ikke helt hva det er du tror er fint med de? Og om du selv synes det ser bra ut, så må du jo undre deg over hvorfor ingen andre bloggere eller fotografer bruker det samme med bilder av mennesker på... Blir helt satt ut.

heh, ser ut som føttene dine er nummer 58 og lårene dine to meter. Du burde lært deg litt om fotografi og forvrengninger.

Fullformatkamera sammen med ultravide linser skaper helt syke bilder. Har aldri sett så syke forvrengninger som bildene dine. Hvordan klarer du det? Du er et null når det kommer til fotografering. Et stort null.

Du må lære deg å ta litt bedre bilder.....

Madelen

Dette er ikke frekt ment, men ment som konstruktiv kritikk. Du er en vakker jente, og du vet du er tynn, så derfor forstår jeg ikke hvorfor du tar bildene på den måten. Det ser ut som bena dine er unormalt lange og at du er to meter høy minst. Det ble bare rart.... (Og som et tips er ikke dette det beste å publisere på en blogg der du har så mange lettpåvirkelige unge lesere)

Jessica Waldorf

Hadde tenkt å spørre om du har redigert bildene dine her, men etter å ha lest litt i kommentarfeltet velger jeg å la være. Faen til ting folk får seg til å skrive!? Det er helt ok å spørre Kristine på en ordentlig måte om / evt hva hun har gjort med bildene, men å slenge ut "du er et stort null" og "ser du ikke selv hvor hvor utrolig fæle og uproffesjonell bildene dine blir med den linsen?" - nei, det er faktisk IKKE greit. Noen som ikke fikk oppdragelse i oppveksten, tydeligvis.

Charlotte

Hvis du trenger noen å reise med er jeg ledig i hele høst, har fri timeplan selv til neste år :D

Hilsen J19 (haha sånn der skriver man jo på jodel wtf)

Charlotte

PS jeg synes det er kult at bildene blir "overdrevet" eller hva jeg skal kalle det. Det er en av de tingene jeg digger med bloggen din, bildene skiller seg ut :-)

Sara Hansen - Backpacking 2017

Friår blir helt fantastisk!! Jeg har tatt meg neste år fri jeg å, og gleder meg til å reise masse i året som kommer :) Blir gøy å lese om reiseplanene dine, Kristine!

kjøkkenbatteri svart

fantastiske bilder

Hei, hvor er det du kjøper shortsene dine? Ser at du kler shortsene(at de ikke blir for store eller for vie rundt beina ig midjen) er tynn selv så sliter litt med å finne shortser som passer til meg!<33<3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no