hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

3 spørsmål angående flyttingen

Bor du med broren din?
Nei, det gjør jeg ikke. Han bor også i Oslo nå, men han bor med kjæresten og en annen person, mens jeg bor med to andre jenter. Vi pratet jo så vidt om å bo sammen tidligere, men tror vi vil bevare vennskapet våres bedre om vi ikke lever oppå hverandre. Vi er jo tross alt søsken. Det blir koselig å kunne møtes på lunsj her i Oslo heller :)

Har du kjøpt leilighet eller leier du?
Jeg leier! Ville jo så klart kjøpe i stedet for å leie da det å leie naturligvis føles litt som å "kaste penger ut av vinduet", men jeg føler slik livssituasjonen min er akkurat nå ville det blitt veldig bakvendt å investere i en leilighet. Hadde jeg for eksempel hatt kjæreste og studie på 3-5 år som holdt meg fast i Oslo ville det vært mer aktuelt. Jeg har ikke konkrete planer om å bli boende i Oslo i mange år, med den jobben jeg har ANER jeg ikke hvordan livet mitt ser ut om et år. Så, for meg passer det vedig fint å leie. Da finner jeg også ut hvor i Oslo jeg liker meg best, slik at den dagen jeg kjøper, kan jeg si med sikkerhet at her vil jeg bo boende i mange år. Men hvem vet hvor i livet jeg er neste høst? Kanskje jeg har fått kjæreste i Stockholm, kanskje jeg har funnet ut at jeg vil flytte til LA, kanskje jeg vil begynne på et studie i en annen by... ingen vet. Derfor blir dette året helt sinnsykt spennende! Jeg aner ikke hva jeg har fremfor meg!

Kan du ha apartment tour?
Room-tour blir det så klart. I og med at det ikke er jeg som eier leiligheten må jeg høre med eieren først om det er greit at jeg viser resten også, og om det er greit kan jeg så klart lage en apartment tour-video! Jeg elsker leiligheten, kommer til å trives sykt her :) Rommet mitt er ganske lite, men jeg har utnyttet hver eneste lille kvadratmeter, så jeg gleder meg til å vise dere. Jeg satt i bilturen på vei til Oslo (som tar 7 timer) og skisserte og planla rommet mitt på et ark, haha. Kom frem til en ganske bra løsning, og selv om det blir ganske trangt så synes jeg det er litt av sjarmen. Er det ikke slik når man flytter ut for første gang, a? Det er skikkelig lyst her tho, noe jeg er glad for med tanke på å ta bilder her. Er ikke ferdig her enda, mangler enda å sette opp det PAX-klesskapet. Det blir litt av en jobb, ugh. Jeg skal så klart vise dere når jeg er ferdig! :-))
Nå har vi hatt 3 sinnsykt slitsomme dager med flyttelass, flytting og IKEA. I dag drar jeg hjem igjen til Førde med familien for å nyte min siste uke i hjembyen. Drar til Portugal neste søndag, så jeg tenker å flytte hit til helgen. Åååh, dette er så rart, spennende og skummelt på samme tid!

11 kommentarer

Renate

31.07.2016 KL. 09:56

Så kjekt :) håper du koser deg masse i Portugal. Og det er alltid spennende å flytte ut alene 😊

Camilla Acklam

31.07.2016 KL. 10:25

Kos deg masse! Portugal blir såå spennende! :)

xx

31.07.2016 KL. 11:28

I can't wait your room-tour video and i hope that will be house-tour video :))

Hege Kristin

31.07.2016 KL. 13:07

lykke til med ny leilighet! <3

31.07.2016 KL. 13:17

Hvor i Oslo har du flyttet? Forstår om du ikke vil si helt konkret, men kanskje hvilken bydel eller hvilket område? :-)

Masse lykke til <3

Lisa

31.07.2016 KL. 17:02

Hvorfor leier du ikke din egen leilighet? Ser for meg at det er slitsomt å dele toalett og kjøkken med andre..

Kristine Ullebø

31.07.2016 KL. 17:25

Lisa: Vil ikke bo alene, vil gjerne bo med noen slik at det ikke blir så ensomt :) Har ikke behov for eget toalett og eget kjøkken!

C

31.07.2016 KL. 21:33

Dette er bare ment som hjelp. Det heter ikke våres. "Vi vil bevare vennskapet vårt" er mer korrekt. Bare så du vet det;)

31.07.2016 KL. 23:05

hvor mye betaler du i leie?

Line Cecilie Larsen

01.08.2016 KL. 19:56

Jeg bor i nærheten av oslo så hvis du vil ta en kaffe en dag er det baaare å si ifra! Jeg trenger litt flere venner i oslo området, siden jeg skal flytte inn til oslo om forhåpentligvis ikke alt for lenge! Bare å sende meg en melding et eller annet sted. :)

Kristine Ullebø

02.08.2016 KL. 00:27

Line Cecilie Larsen: Awesome ;*

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: