hits

yoga

sponset reise

I løpet av uka skjer det ulike aktiviteter som man kan melde seg på, og i dag var det blant annet yoga som stod på lista. Det måtte vi så klart dra på! Yoga-læreren til Lapoint kom på besøk, og så fordelte vi oss utover området her med kveldssola i ryggen. Altså, hvor idyllisk!! Da vi lå på ryggen og fikk beskjed om å bare puste dypt og ingenting annet, så jeg opp mot den blå himmelen og fuglene som svevde over meg, og tenkte.... livet er jævlig bra, det. Yoga er sinnsykt god trening både fysisk og psykisk, så jeg og Veronika prater om å kanskje begynne å dra på noen timer inni mellom når vi kommer hjem til Oslo :-)

Nå erre frokost, og så skal vi surfe igjen!

7 kommentarer

Kathrine Skaug

Så herlig! Flotte bilder :D

Christina i London!

Det så utrolig deilig ut!! Jeg trener en del pilates og jeg syns det er enda bedre en yoga, men det er jo smak og behag, hihi :) Anbefaler hvert fall at dere sjekker ut timer på treningsstudioer!

Henriette Celin

Helt enig i at yoga er god trening både fysisk og psykisk. Også sååå gøy :-D

Camilla Acklam

Yoga er faktisk skikkelig god trening, selv om man ikke skulle tro det! Kos deg videre! :)

Så venninnen din i Florø i dag, hun var full i blåmerker på brystkassen. Hva har skjedd? :0

Elyse

hey there!

I was wondering if maybe you could add a few sentences in english here and there so that your international followers can get a gist of what you're saying? :) i now use google translate to understand the big picture, but it isn't really accurate :) anyway! so happy for you that you get to travel and i hope you enjoy the surfing, the yoga, the beach and all the good life has to offer :)

Hege Kristin

herlig <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no