hits

let's go surf

sponset reise

Her finner vi brett, våtdrakt og sko og gjør oss klare til å vandre ned til beachen. Jeg hadde aldri trodd det skulle være SÅ fantastisk gøy å surfe!! Ååååh, adrenalinet man får når man står på brettet og glir langs vannet - er helt magisk. Vi har surfet i 3 dager, og læringskurven har vært utrolig høy til nå. Jeg gikk fra å aldri ha rørt et surfebrett før, til å kjenne til navnet på de ulike delene av brettet, vite hvordan bølgene og strømmene i vannet fungerer og ikke minst; surfe! I alle fall sånn helt grunnleggende, haha. Vi er grupper på 6 med en surfetrener på hver gruppe, så vi har fått tett oppfølging fra starten av med god hjelp til å komme oss opp på brettet. Det er ikke slik at du bare får et brett i hendene og drar ut i vannet liksom, her står vi i kø i vannet mens en og en person får hjelp av treneren til å holde brettet stabilt og vite når man skal begynne å padle, og når man skal hoppe opp :)

Jeg koser meg, som dere kanskje forstår. Kvelden i går var sykt bra!! Vi fikk servert buffet på en nyyydelig beach restaurant i solnedgangen, med gamle, klassiske partysanger på høyttalerne. Stemningen var helt crazy - alle sang, danset og bare nøt livet der og da. Da vi satt der så jeg på Veronika og bare: "Hvordan endte vi egentlig opp her?". På en bra måte selvfølgelig, haha. I dag har vi surfefri dag, så om noen få minutter tenkte vi å spasere bort til supermarkedet for å handle inn brus på boks - det er et must i varmen, ass! Senere i dag er det utflukt til Lisboa, så kanskje det blir litt shopping på oss også.

6 kommentarer

Surfemamma

Hei hei!! Jeg fikk med en gang lyst til å stikke innom bloggen din da jeg så at dette hadde noe med surf å gjøre. Jeg er nemlig ei surfe jente, og derfor hadde lyst til å kontakte deg. Hvor er du hen i Portugal? Jeg vet om flere fantastikse surfesteder!! Og Portugalkysten kjenner jeg ut og inn. Deler gjerne av mine erfaringer.

Fine bilder og fin blogg. Kjenner jeg blir inspirtert av å lese om flere som deler en passion om denne fantastiske sporten =) Ha fortsatt en fin ferie!

Nikolina

So beautiful. Looks like a paradise :)) Xx

http://nikolinahajdinic.blogspot.hr/

Eirin

Så vakker du er! Jeg lurer på hvordan du redigerer instagram bildene dine, hvilket filter du bruker osv?

Madeleine

Elsker bloggen din<3, hadde satt stor pris på om du kunne tatt en liten titt innom bloggen min

Camilla Acklam

Det høres ut som at du har det helt fantastisk! :)

Hege Kristin

kos deg <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no