hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

uken som har gått

Ukens utfordring: Å spise glutenfritt på reisefot. Når jeg er ferdig med all reisingen nå i august og hverdagen har kommet til sin ro igjen, har jeg tenkt å spise "normal kost" igjen og faktisk finne ut om det er gluten eller en viss meltype jeg reagerer på, for dette her suger, haha. Jeg har aldri hatt noen intoleranse eller allergi i matveien, savner det sååå å bare kunne spise hva enn jeg vil uten å måtte sjekke innholdsfortegnelsen og få spesialmat. Det er så tungvindt, og så dyrt :( Savner brødmat noe fælt, åe!

Processed with VSCO with f2 preset
Ukens opptur: Jeg har lært meg en ny sport, og det er så klart surfing! Fy fader, så gøy! Kjenner jeg har blitt helt bitt av basillen.

Ukens nedtur: Altså, finnes det noe nedtur når man er i Portugal på en surfecamp med en gjeng livsnytere? 30 grader, surfing all day long, null sminke? Ordet nedtur er ikke i vokabularet mitt denne ferien, ass!

Ukens quote: Det må være da jeg og Veronika satt i bussen fra flyplassen på vei til campen. Altså, vi hadde ikke kommet frem enda, og samtalen gikk sånn her:

Veronika: "Skal vi dra hit neste år også, eller?"

Meg: "Jeg er med!"


Ukens craving: Frukt! Spiser sikkert 10 ulike frukter om dagen her, det er så friskt og godt i varmen. Kanskje ikke fullt så bra for magen, da.

Ukens tanke: Jeg hadde en samtale med en jente som jobber på campen her, om hvor fascinerende det er at alle surfere virker så forbanna lykkelige tvers gjennom. Surfing er jo trening og trening gjør deg glad, men jeg tror det ligger mer i det også... For når du surfer og er ute på vannet glemmer du alt annet, og du fokuserer kun på det du gjør der og da. Jeg kan dra på treningssenteret og fortsatt ha problemene med meg i hodet, men når jeg står på surfebrettet kunne det aldri falt meg inn å tenke på problem jeg har på hjemmebane.

Processed with VSCO with f2 preset
Ukens trening: .... surfing, naturligvis! Haha. Man blir så SYKT sliten av å være ute i vannet i 2-3 timer i strekk. Når man reiser seg så mange ganger opp fra brettet får armene og skuldrene virkelig kjenne altså, jeg skal love dere at jeg har vært støl denne uka. Men det er deilig!! Jeg har bare godt av å ta meg ut, armene mine spesielt. Ukens trening #2 blir forresten yoga-timen vi hadde her om dagen, som var utrolig godt og avslappende for kroppen.

Ukens motivasjon: Kalenderen min for august og september! Her snakker vi festival, konsert, shoot i Dubai og enda en tur til varmere strøk. Billettene og hotell ble bestilt i det jeg satt på flyet på vei til Portugal faktisk, haha! Jeg skal fortelle dere hvor jeg skal og hvem jeg reiser med i et annet innlegg :-) Gleder meg til å ta dere med på den reisen - jeg har faktisk vært der før og blogget for dere, iiiih!!

13 kommentarer

Henriette Celin

12.08.2016 KL. 11:20

Kjedelig med glutenallergi da. Håper du egentlig ikke har det da (:

Kan skjønne du har kost deg i Portugal ja og med surfing :-D

Flotte bilder!

Frida Fjellheim

12.08.2016 KL. 12:22

Høres ut som du koser deg masse - helt fortjent!! Nyyt resten av oppholdet i Portugal :D

Kathrine Skaug

12.08.2016 KL. 12:41

Så kjipt med glutenallergi og på ferie - vil tro det er en utfordring. Men så utrolig gøy med sufing :D

12.08.2016 KL. 13:16

Skal du ikke til USA siden du skal til Dubai?

Kristine Ullebø

12.08.2016 KL. 17:24

Anonym: Skal til USA også :) Men har ikke satt dato på det enda!

odaflogum

12.08.2016 KL. 13:29

Ser utrolig gøy ut med surfing! Håper du har hatt en fin uke❤️

Camilla Acklam

12.08.2016 KL. 13:51

Så spennende! Gleder meg til å følge deg videre! :)

12.08.2016 KL. 14:14

Føler sååå me deg! Har testet meg for alt av matallergi og har ingen, men får allikevel vondt i magen av nesten alt jeg spiser.. Så utrolig kjipt å vil bare spise alt jeg har lyst på uten å må tenke på hva som er i det og sånn! Luksus problem 😂

Ida Kristine

12.08.2016 KL. 16:13

Så utrolig koselig det må være der nede! Surfing er jo dødskult å se på, og noe jeg gjerne vil lære meg en dag! Det får være ett mål å sette på lista, hihi ^^,

Håper du finner ut hva som plager deg, og at du blir fort bra, så får vi håpe det ikke er noe med glutenallergi og lignende Lykke til! :D

Hannah

12.08.2016 KL. 16:44

Så fine bilder! :)

Vet du ca pris på surfecamp 1 uke?

Hege Kristin

12.08.2016 KL. 17:33

så fin uke <3

Oda

12.08.2016 KL. 17:49

Hva synes du om å dra til Dubai når Gigi ble nektet adgang pga hun er transe? Og i tillegg landets syn på kvinner.... Er det virkelig så lurt å promotere dette landet?

Marlene Nilsen

14.08.2016 KL. 16:12

Helt fantastiske bilder, jeg vil på ferie NÅÅ!

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: