hits

wineyard

sponset opphold


En av utfluktene jeg har gledet meg til her i Portugal er vingård. Ååh, dette var en helt nydelig dag!


Vi fikk servert 5 ulike viner gjennom touren, og for hver vin vi fikk, fortalte de om den. Ikke at jeg fikk så mye med meg... Jeg var opptatt med å drikke vinen min, beundre de fine omgivelsene og ta bilder. HAH. Erru blogger så erru blogger. Omgivelsene var rett og slett så idylliske og for good to be true at jeg bare ble stående og... nyte. MEN jeg fikk med meg mye av hvordan de lager vinen! Det var utrolig interessant.

Sykt god vin, da!! Vi hadde party night samme dagen, så det ble et lite pre party :-)


Altså, se så fint! Jeg blir helt bergtatt. Alt jeg tenkte på var; HER skulle mamma vært, ass.

Fant også ut at man skal holde vinglasset sånn her. Jeg brukte alltid å holde på den øverste delen, men da blir vinen varm. Altså, det gir mening, men jeg tenkte aldri over det. Mange av dere er sikkert klar over dette allerede, da. Men om du ikke visste det; vær så god. Greit å vite, liksom!

Sååå idyllisk!!
Høydepunktet var definitivt maten, da. Haha, mens guiden stod og pratet spiste jeg og Veronika opp alle olivenene :)


Nå har vi nettopp hatt yoga og sitter for øyeblikket på uteområdet her på campen med chill musikk på høyttalerne. Så klart med solnedgangen i ryggen... Altså, dette stedet er så... goals??? Inspo??? Middagen blir servert anytime, så jeg må vel klappe sammen macen. Håhå, gjett om denne frøkna koser seg! Håper dere får en like koselig kveld som vi skal ha her :-)

12 kommentarer

Henriette Celin

Så spennende! Så flott ut der og (:

Ida Kristine

så fine bilder!! :)

ser ut som dere har det kjempegøy i Portugal, blir inspirert av bloggen din og har fått kjempelyst til å reise dit nå :) hihi

Åååå det ser fantastisk ut. Kos dere videre 😎😎😎

xo

The landscape is so amazing :) I like when you post lots of pictures :))

Hege Kristin

så fine bilder <3

Emma

Du tar så kule bilder!

Kathrine Skaug

Åå, så spennende! Helt herlige bilder! :D

Jeg er helt enig med deg i at det er mye gøyere med bloggere som ikke bare skriver om overfladiske men også f eks viktige temaer i 2016, kan ikke du si hvilke blogger du leser?

Camilla Acklam

Så utrolig flott! Vingårder er så nydelige! :)

Hei! Det så utrolig flott ut, og det er herlig å se at dere ikke bare slikker sol, men opplever litt kultur også. Ville bare komme med en liten ting: på engelsk heter det faktisk vineyard (uttales: vinn-yahrd), haha. Vet det er rart med tanke på at det skrives wine, men det er fordi de tok litt av den franske delen av ordet. Så vet du det til neste gang haha ;) Gleder meg til å lese mer.

vilde

hva heter denne vingården? skal til portugal til neste år og kunne virkelig tenkt meg hit!

Marlene Nilsen

Så koselig :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no